Logistiek
personeel
gezocht?

Op zoek naar logistiek personeel? Met Youbahn vind je snel en eenvoudig nieuwe logistiek medewerkers die direct voor je aan de slag kunnen. Vind het logistieke talent op ons platform.

Logistiek scanner
Logistiek pda

Hoe vind je
nieuw logistiek personeel
met Youbahn?

In je profiel geef je precies aan waar je naar op zoek bent. Plaats een shift of vacature en geef daarin zo duidelijk mogelijk aan wat de logistiek medewerker moet doen. Vermeld ook het uurloon en hoeveel logistiek personeel je precies kunt gebruiken. Zet de shift of vacature vervolgens uit en duizenden Youbahners kunnen reageren!
Magazijn van bovenaf

Selecteer de logistiek medewerker
waar jij een
goed gevoel
bij hebt.

Met Youbahn houd jij als opdrachtgever altijd de regie. Je kiest dan ook altijd de Youbahner waar je het beste gevoel bij hebt. Om dat gevoel iets beter te kunnen onderbouwen, werken we met een sterrenrating. Elke Youbahner wordt na iedere shift beoordeeld door de opdrachtgever (en andersom ook). Zo kun je zien of de Youbahner die je inhuurt betrouwbaar is, al logistieke ervaring heeft en welke vaardigheden hij of zij precies bezit. Na afloop van de shift geef je de Youbahner ook een rating. Hoe goed heeft hij of zij het werk uitgevoerd, op een schaal van 1 tot 5 sterren? Daarnaast beoordeel je ook specifieke vaardigheden die moeten passen bij een goede logistiek medewerker. Heb je een Youbahner geaccepteerd die zeer naar wens gewerkt heeft, dan voeg je hem of haar toe aan de flexpool.

De voordelen
van logistiek personeel
zoeken met Youbahn

Youbahn helpt je op een snelle, flexibele en eenvoudige manier aan logistiek personeel. Wat zijn de grootste voordelen van het zoeken van logistieke collega’s met Youbahn?

Gekwalificeerd logistiek personeel

Door het ratingsysteem dat Youbahn hanteert, kun je heel snel zien welke studenten al ervaring hebben in de logistiek en welke vaardigheden zij bezitten. Je ziet bijvoorbeeld of ze de juiste vaardigheden hebben om als heftruckchauffeur aan de slag te gaan, of hebben ze al vaker als postsorteerder gewerkt? Daarnaast zie je of ze betrouwbaar zijn, of dat ze nog weleens een no-show hebben.

Maak je eigen logistieke flexpool

Wanneer een logistieke Youbahner goed werk heeft geleverd, kun je hem of haar toevoegen aan je flexpool. Zo kunnen jullie in de toekomst nog makkelijker iets voor elkaar betekenen!

Verzekerd logistiek personeel

Youbahners zijn bij ons in loondienst. Elke logistiek medewerker die een voor je komt werken, is dus al verzekerd en krijgt vakantiegeld. Daarnaast Is alles rondom de reserveringen geregeld. Als opdrachtgever hoef je je daar dus geen zorgen meer om te maken.

Altijd in de lead over jouw logistiek medewerkers

Het Youbahn platform is altijd beschikbaar. Je kunt dus op elk gewenst moment een shift plaatsen en wachten tot het geschikte logistiek personeel reageert. De aanmeldingen stromen vanzelf binnen!