Schoonmaker
gezocht?

Schoonmaker gezocht? Als je op zoek bent naar schoonmaak personeel, ben je bij Youbahn aan het juiste adres. Met het platform van Youbahn vind je snel en makkelijk schoonmakers voor jouw schoonmaakklussen. Meld je dus nu aan, zet eenvoudig je vacature voor schoonmaak personeel online en vind direct schoonmakers met Youbahn.

Schoonmaken tafel
Housekeepr

Snel schoonmakers vinden

Nadat je een account hebt aangemaakt op Youbahn, kun je vanuit je profiel eenvoudig vacatures plaatsen. Met slechts een paar klikken zet je een vacature uit met de titel ‘schoonmaker gezocht’. Hierbij vul je in of het gaat om een langdurige vacature of een eenmalige shift en wat exact de werkzaamheden van de schoonmaker zijn. Verder geef je ook aan wat het uurloon is voor de vacature en of je een of meerdere schoonmakers nodig hebt. Nadat je de vacature online hebt gezet, krijg je automatisch meldingen wanneer Youbahners de vacature of shift willen vervullen.
Schoonmaken raam

Neem enkel schoonmakers aan waar jij je goed bij voelt

Uiteraard blijf je als opdrachtgever zelf in control wat betreft het aannemen van personeel. Je geeft dus zelf aan of je een Youbahner wel of niet aanneemt. Om het selectieproces eenvoudiger te maken, heeft Youbahn een ratingsysteem. Elke opdrachtgever geeft een Youbahner na zijn shift een beoordeling tussen 0 en 5 sterren. Hierdoor kun je in één oogopslag zien hoe andere opdrachtgevers over een Youbahner denken en hoeveel ervaring hij of zij heeft met schoonmaken. Heb je jouw gewenste schoonmaker gevonden? Dan nodig je deze snel en makkelijk uit door op accepteren te klikken. De Youbahner krijgt dan automatisch een mail met alle informatie die nodig is om aan de slag te gaan. Jij hoeft enkel te zorgen voor een prettige werkomgeving! Ben je na afloop van een shift erg tevreden over een Youbahner? Dan voeg je hem of haar met één druk op de knop toe aan je eigen flexpool. Deze flexpool gebruik je vervolgens om eenvoudig opnieuw Youbahners uit te nodigen voor nieuwe schoonmaakklussen.
Schoonmaken van wc

De pluspunten
van Youbahn

Als jij snel geschikte kandidaten wilt vinden voor je vacature ‘schoonmaker gezocht’, dan is Youbahn hét platform voor jou. Bij Youbahn vind je personeel dat in loondienst is bij Youbahn. Dat betekent dat Youbahn zorgt voor zaken als vakantiegeld, verzekeringen en reserveringen. Als opdrachtnemer hoef je dus alleen te zorgen voor het uurloon en een fijne werkomgeving. Dankzij het ratingsysteem vind je als opdrachtgever bovendien snel de Youbahners die het beste bij jou passen. Daarnaast is het platform van Youbahn altijd beschikbaar, waardoor je op elk moment van de dag nieuwe vacatures kunt uitzetten. Ideaal als je last minute op zoek bent naar schoonmaak personeel!