Zorgpersoneel
gezocht?

Op zoek naar zorgpersoneel en huishoudelijk personeel? Met Youbahn vind je snel en eenvoudig nieuwe zorgmedewerkers die direct voor je aan de slag kunnen. Vind het zorgtalent op ons platform.

Pexels liliana drew 9462663
Huishoudelijke ondersteuning humanitas

Hoe vind je
nieuw zorgpersoneel en huishoudelijke hulp
met Youbahn?

In je profiel geef je precies aan waar je naar op zoek bent. Plaats een shift of vacature en geef daarin zo duidelijk mogelijk aan wat de zorgmedewerker of hulp in de huishouding moet doen. Vermeld ook het uurloon en hoeveel zorg personeel je precies kunt gebruiken. Zet de shift of vacature vervolgens uit en duizenden Youbahners kunnen reageren!
Werken bij humanitas in de huishoudelijke ondersteuning

Selecteer de zorgmedewerker
waar jij een
goed gevoel
bij hebt.

Met Youbahn houd jij als opdrachtgever altijd de regie. Je kiest dan ook altijd de Youbahner waar je het beste gevoel bij hebt. Om dat gevoel iets beter te kunnen onderbouwen, werken we met een sterrenrating. Elke Youbahner wordt na iedere shift beoordeeld door de opdrachtgever (en andersom ook). Zo kun je zien of de Youbahner die je inhuurt betrouwbaar is, al huishoudelijke- of zorgervaring heeft en welke vaardigheden hij of zij precies bezit. Na afloop van de shift geef je de Youbahner ook een rating. Hoe goed heeft hij of zij het werk uitgevoerd, op een schaal van 1 tot 5 sterren? Daarnaast beoordeel je ook specifieke vaardigheden die moeten passen bij een goede medewerker. Heb je een Youbahner geaccepteerd die zeer naar wens gewerkt heeft, dan voeg je hem of haar toe aan de flexpool.

De voordelen
van zorgpersoneel
zoeken met Youbahn

Youbahn helpt je op een snelle, flexibele en eenvoudige manier aan zorgpersoneel en huishoudelijk ondersteunend personeel. Wat zijn de grootste voordelen van het zoeken van zorgcollega’s met Youbahn?

Gekwalificeerd zorgpersoneel

Door het ratingsysteem dat Youbahn hanteert, kun je heel snel zien welke kandidaten al ervaring hebben in de zorg en welke vaardigheden zij bezitten. Je ziet bijvoorbeeld of ze de juiste vaardigheden hebben om als helpende aan de slag te gaan, of hebben ze al vaker als in de huishoudende ondersteuning gewerkt? Daarnaast zie je of ze betrouwbaar zijn, of dat ze nog weleens een no-show hebben.

Maak je eigen flexpool

Wanneer een Youbahner goed werk heeft geleverd, kun je hem of haar toevoegen aan je flexpool. Zo kunnen jullie in de toekomst nog makkelijker iets voor elkaar betekenen!

Verzekerd zorgpersoneel

Youbahners zijn bij ons in loondienst. Elke zorgmedewerker die een shift voor je komt werken, is dus al verzekerd en krijgt vakantiegeld. Daarnaast Is alles rondom de reserveringen geregeld. Als opdrachtgever hoef je je daar dus geen zorgen meer om te maken.

Altijd in de lead over jouw zorgmedewerkers

Het Youbahn platform is altijd beschikbaar. Je kunt dus op elk gewenst moment een shift plaatsen en wachten tot het geschikte personeel reageert. De aanmeldingen stromen vanzelf binnen!