Postsorteerders gezocht?

Postsorteerders gezocht? Youbahn helpt je snel aan goed personeel dat direct kan beginnen. Log in op het platform en zet je vacature voor postsorteerder uit. De aanmeldingen stromen vervolgens als vanzelf binnen.

Post soorteerder
Vervoer van post

Zo vind je met Youbahn snel goede postsorteerders

Met een profiel bij Youbahn zet je als opdrachtgever heel snel vacatures uit. Zo ook als je op zoek bent naar betrouwbare postsorteerders. Een vacature uitzetten is simpel: vermeld wat je precies verwacht van een goede postsorteerder. Geef daarnaast aan welk uurloon de Youbahner krijgt, en hoeveel postsorteerders je precies nodig hebt. Wanneer je vacature online staat, is het alleen nog wachten op de reacties van de Youbahners.
Postman

Jij bepaalt welke postsorteerders je aanneemt

Uit de aanmeldingen kies je uiteraard zelf met welke Youbahner je in zee gaat. Het platform werkt met een ratingsysteem, waardoor je een goed beeld krijgt van de kwaliteiten, de ervaring en de betrouwbaarheid van de postsorteerders zijn die zich hebben aangemeld. Ben je dusdanig tevreden over de postsorteerder die voor je aan het werk is geweest? Voeg hem of haar dan toe aan je flexpool en werk vaker samen.

De grootste voordelen van postsorteerders zoeken met Youbahn

Postsorteerders gezocht? Youbahn is de oplossing. Snel, makkelijk en op een flexibele manier postsorteerders vinden: dat is waar Youbahn voor staat. Met behulp van het ratingsysteem heb je al een goed idee van de kwaliteiten en de betrouwbaarheid van de postsorteerders die zich aanmelden. Heeft een Youbahner naar tevredenheid voor je gewerkt? Dan nodig je diegene eenvoudig nog een keer uit door hem toe te voegen aan je flexpool. Zo creëer je een eigen vijvertje met goede postsorteerders, waar je regelmatig uit kunt vissen! Het platform is bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je kunt dus op elk moment van de dag zoeken naar nieuwe postsorteerders!

Youbahners zijn in dienst van Youbahn, dus jij als opdrachtgever hebt nauwelijks of geen omkijken naar de arbeidsvoorwaarden van de postsorteerders. Als opdrachtgever betaal je alleen het uurloon, Youbahn zorgt voor onder meer de verzekeringen, het vakantiegeld en de reserveringen. Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat je zakendoet met een partij die aan zijn verplichtingen voldoet!