Kosten
uitzendbureau:
Wat kost een uitzendkracht per uur?

In veel gevallen zijn de kosten van een uitzendkracht vergelijkbaar met eigen personeel.

Pexels andrea piacquadio 3760263

Wat kost een uitzendkracht per uur via Youbahn?

Als je met Youbahn in zee gaat, betaal je altijd een vooraf afgesproken tarief. In veel gevallen ben je zelfs goedkoper af dan het aannemen van eigen personeel. Wil je profiteren van alle onderstaande voordelen, ga dan voor een uitzendkracht via Youbahn. Je vindt bij ons al uitzendkrachten vanaf €20,50. Hierin zitten alle werkgeverskosten inclusief vakantiegeld, reserveringen, sociale premies en pensioen al verwerkt. Meer informatie over jouw inhuurtarief? Maak direct een gratis account aan. No cure, no pay.

Mockup1 1

Vind binnen 24 uur kandidaten

Mockup3 1

Al je werkgeversrisico's zijn gedekt

Mockup4 1

Direct een duidelijke prijs

In welke gevallen is een uitzendbureau
goedkoper dan eigen personeel?

Werkgeverskosten

Eigen personeel lijkt goedkoop, maar heeft veel bijkomende kosten. Denk aan verzekeringen, pensioen, ziekteverzuimkosten, vakantiegeld, sociale premies en werving- en selectiekosten. Bij Youbahn zijn al deze kosten verwerkt in de omrekenfactor.

Werkgevergeversrisico

Bij de inhuur van uitzendkrachten loop je geen werkgeversrisico. Youbahn regelt de juridische aspecten rondom het dienstverband en eventuele arbeidsongeschiktheid. Geen zorgen dus over juridische kwesties of ziekteverzuim.

Je bent flexibeler

Ben je afhankelijk van het weer, bepaalde seizoenen of heb je tijdelijke projecten, dan kan je beter kiezen voor een uitzendkracht. Je zit dan niet vast aan langdurige arbeidscontracten en hebt meer flexibiliteit om in te spelen op veranderende omstandigheden.

Bovendien kan je kandidaten ook eerst tijdelijk inhuren en vervolgens overnemen. Je weet dan precies of de kandidaat binnen je bedrijf en de functie past. Hierdoor ben je minder tijd en geld kwijt aan werving en selectie van nieuw eigen personeel.Bekijk hoe het werkt

Wat levert een uitzendkracht op?

Een belangrijkere vraag dan "Wat kost een uitzendkracht?" is "Wat levert hij op?" Denk dan niet alleen aan het werk dat de uitzendkracht gaat doen, maar ook aan de tijd die je nu niet kwijt bent aan selectie, administratie, verloning en training. Kies je Youbahn dan koop je niet alleen werkuren, maar ook tijd, rust en gemak vanaf een vast laag tarief van €20,50 per uur.

Veelgestelde vragen

Swipe left
Zit ik ergens aan vast als ik mij aanmeld?
Nee, je zit helemaal nergens aan vast. Bij ons geldt: no cure, no pay. Je begint pas met betalen als de nieuwe werknemer ook echt gewerkt heeft. Vinden we geen geschikte kandidaat? Dan betaal je niks.
Insurance
Wat als ik iemand in dienst wil nemen?
Dat kan! Je kan een kandidaat overnemen tegen betaling van een overname fee. Neem hiervoor contact met ons op. Op verzoek verzorgen wij ook werving en selectie.
Slider
Kan ik na het plaatsen mijn vacature nog aanpassen?
Zeker. Hiervoor log je in op jouw persoonlijke Youbahn account. Hier kan je de vacature zelf simpel aanpassen.
People
Welke functies kan ik plaatsen?
Je vindt bij ons nieuwe collega's in de logistiek, horeca, retail, horeca, schoonmaak en kantoorondersteuning.
Schermafbeelding 2023 02 06 om 15 28 45

Meer informatie?

Wij staan voor jou klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Direct gratis een account aanmaken kan natuurlijk altijd.

Plan een afspraak in

START VANDAAG NOG MET
EEN GRATIS ACCOUNT

Vind binnen 24 uur personeel. Geen zorgen. Je betaalt altijd pas als iemand heeft gewerkt. No cure, no Pay