Flexibel
personeel,

Morgen inzetbaar

Vind snel uitzendkrachten en betaal enkel voor gewerkte uren. Van 1 tot 250 medewerkers. Voor logistiek, horeca, retail, events, zorg, bezorging, kantoor en schoonmaak. Vanaf €24,95 per uur.

Uitzendbureau Youbahn

Waarom Youbahn?

Kies Rating
Gekwalificeerde uitzendkrachten
Opdrachtgevers en uitzendkrachten beoordelen elkaar met een sterrenrating. Gemiddeld krijgen onze uitzendkrachten een 4,7 uit 5 sterren van opdrachtgevers.
Bouw Flexpool
Stel je eigen flexpool samen
Tevreden over je uitzendkrachten? Voeg ze toe aan je flexpool en zie dezelfde gezichten terug op de werkvloer. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
Verzekerd Aan De Slag
Uitzendkrachten zijn verzekerd
Uitzendkrachten via Youbahn zijn bij ons in loondienst. Wij regelen alles rondom verzekeringen, vakantiegeld en reserveringen. Youbahn werkt niet met freelancers.
Wekelijks Salaris
No cure, no pay
Betaal pas als een uitzendkracht voor je heeft gewerkt. Het plaatsen van een vacature is gratis.

Plaats je
vacature op
het platform

Binnen een paar minuten is jouw profiel gereed. Plaats een vacature waarin jij vermeldt waarnaar je op zoek bent, wat het uurloon is en hoeveel werknemers je zoekt. Je vacature is direct beschikbaar voor duizenden werknemers.

Accepteer de
beste werknemer

Nadat jij je vacature online hebt geplaatst, stromen de aanmeldingen binnen. Kies op basis van sterrenrating, werkervaring, opkomstpercentage én voltooide vaardigheden, de werknemer die het beste bij de vacature past.

Geef de
werknemer
een rating

Werk afgerond? Controleer de uren van de werknemer, geef een sterrenrating én beoordeel de gevraagde vaardigheden. Wanneer je tevreden bent over een werknemer, voeg je deze direct toe aan de flexpool.

Aangesloten
bij de ABU

Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet als uitzendbureau aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben jij gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en opdrachtgevers niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Homepage header v6
Shifts homepage 3 2
Shifts homepage 2 2
Shifts homepage 1 2
Shifts homepage 4 2

Eerst meer informatie?

Wij staan voor jou klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Direct gratis een account aanmaken kan natuurlijk altijd.

Plan afspraak in

Start vandaag nog met
een gratis account

Vind binnen 24 uur personeel. Geen zorgen. Je betaalt altijd pas als iemand heeft gewerkt. No cure, no pay.