Vind binnen
24 uur
personeel

Pas je personeelsbehoeften snel en eenvoudig aan. Betaal enkel voor gewerkte uren. Van efficiënte zelfbediening tot op maat gemaakte service.

Vind personeel

Plaats je
vacature op
het platform

Binnen een paar minuten is jouw profiel gereed. Plaats een vacature waarin jij vermeldt waarnaar je op zoek bent, wat het uurloon is en hoeveel werknemers je zoekt. Je vacature is direct beschikbaar voor duizenden werknemers.

Accepteer de
beste werknemer

Nadat jij je vacature online hebt geplaatst, stromen de aanmeldingen binnen. Kies op basis van sterrenrating, werkervaring, opkomstpercentage én voltooide vaardigheden, de werknemer die het beste bij de vacature past.

Geef de
werknemer
een rating

Werk afgerond? Controleer de uren van de werknemer, geef een sterrenrating én beoordeel de gevraagde vaardigheden. Wanneer je tevreden bent over een werknemer, voeg je deze direct toe aan de flexpool.

Vol vertrouwen
de toekomst in

Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben jij gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en opdrachtgevers niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Homepage header v6

Waarom Youbahn?

Kies Rating
Gekwalificeerde werknemers
Opdrachtgevers en werknemers beoordelen elkaar met een sterrenrating. Gemiddeld krijgen onze werknemers een 4,7 uit 5 sterren van opdrachtgevers.
Bouw Flexpool
Stel je eigen flexpool samen
Tevreden over werknemers? Voeg ze toe aan je flexpool en zie dezelfde gezichten terug op de werkvloer. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
Verzekerd Aan De Slag
Werknemers zijn verzekerd
Werknemers via Youbahn zijn bij ons in loondienst. Daarmee regelen wij alles rondom verzekeringen, vakantiegeld en reserveringen. Youbahn werkt niet met freelancers.
Volledige Controle
Volledige controle
Ons platform is 24/7 beschikbaar en geeft je volledige controle. Plaats op ieder moment een vacature en zie de aanmeldingen binnenstromen.
Shifts homepage 3 2
Shifts homepage 2 2
Shifts homepage 1 2
Shifts homepage 4 2

Meer informatie?

Wij staan voor jou klaar. Vertel ons waarnaar je op zoek bent en wij doen een vrijblijvend voorstel op maat. Plan direct een afspraak in waarin we je vrijblijvend advies geven.

Plan afspraak in

Start vandaag nog met
een gratis account

Vind binnen 24 uur personeel. Geen zorgen. Je betaalt altijd pas als iemand heeft gewerkt.