Heftruckchauffeur gezocht?

Heftruckchauffeur gezocht die snel en eenvoudig voor je aan het werk kan? Youbahn is het platform waar je razendsnel iemand vindt die voor je aan de slag kan. Log in op het platform, plaats een shift of vacature en zie de aanmeldingen binnenstromen.

Heftruckchauffeur rijdend

Zo vind je een nieuwe
Heftruckchauffeur met Youbahn

Wanneer je als opdrachtgever een profiel aanmaakt bij Youbahn, zet je heel snel en eenvoudig vacatures en shifts uit. Hierin kun je precies aangeven welke kwaliteiten jij verwacht van de Youbahner. Daarnaast vermeld je ook het uurloon dat de werknemers krijgen en het aantal heftruckchauffeurs dat je precies zoekt. Wanneer je de shift hebt uitgezet, kunnen alle Youbahners op je vacature reageren.

Heftruck

Volledig
in controle
over de heftruckchauffeur die je aanneemt.

Als opdrachtgever houd je met het platform van Youbahn altijd controle over de mensen die bij je komen werken. Na elke opdracht die een Youbahner uitvoert, ontvangt hij of zij een rating van de opdrachtgever. Deze bestaat uit een algemene beoordeling, maar er wordt ook specifiek gevraagd naar vaardigheden die je - in dit geval - zoekt in een heftruckchauffeur. Zo krijgt iedere heftruckchauffeur een beoordeling tussen de 1 en 5 sterren. Dit geeft opdrachtgevers een beter beeld van de Youbahners die zich hebben aangemeld voor de heftruck-vacature. Na afloop van de shift geef je de heftruckchauffeur op jouw beurt ook een rating. Mocht je dusdanig onder de indruk zijn van de vaardigheden van een bepaalde Youbahner, dan kun je hem of haar ook aan je flexpool toevoegen. Zo kan de heftruckchauffeur wellicht vaker voor je aan het werk. Win-win!

4 redenen
om via Youbahn een heftruckchauffeur te zoeken

Gekwalificeerde heftruckchauffeurs

Door het ratingsysteem dat Youbahn hanteert, weet je precies wat je mag verwachten van de Youbahners die reageren op je vacature. Daarnaast zegt het systeem veel over de betrouwbaarheid van de Youbahners. Komen ze bijvoorbeeld wel altijd opdagen, of willen ze zich nog wel eens schuldig maken aan een no-show?

Nodig goede heftruckchauffeurs makkelijk nog eens uit

Heb je een goed gevoel overgehouden aan een specifieke heftruckchauffeur? Dan voeg je hem of haar eenvoudig toe aan je flexpool. Wie weet zit er wel een langere samenwerking in!

Weinig zorgen over de heftruckchauffeurs

Youbahners zijn geen freelancers. Ze zijn namelijk bij ons in loondienst. Als opdrachtgever hoef je je dan ook geen zorgen te maken over zaken rondom verzekeringen, vakantiegeld of reserveringen. Dat regelt Youbahn voor je. Voor jou als opdrachtgever dus zeer zorgeloos.

Houd altijd controle over de heftruckchauffeurs

Het Youbahn-platform is altijd bereikbaar. Zet je shift of vacature dus uit op het moment dat het jou goed uitkomt of wanneer jij een heftruckchauffeur zoekt. Zie de aanmeldingen binnenstromen!


Heftruckchauffeurs
vinden in de grote steden

Voor zowel opdrachtgevers als Youbahners is het prettig om niet te ver te hoeven reizen om aan een shift/vacature te beginnen. Vind dan ook heftruckchauffeurs die in de buurt wonen van de grote steden: