Horeca
personeel
gezocht?

Met Youbahn vind je razendsnel nieuw horecapersoneel. Op het platform wordt vraag en aanbod heel eenvoudig samengebracht. Log in op het platform en plaats snel een vacature!

Horecapersoneel zoeken
Garderobe medewerker

Zo vind je bij Youbahn nieuw horeca personeel

Binnen je profiel plaats je de vacature. Waar ben je exact naar op zoek? Een hardwerkende afwasser, een culinaire keukenmedewerker of juist een gastvrije kracht in de bediening? Geef vervolgens aan hoeveel werknemers je precies zoekt en welk uurloon zij kunnen verwachten. Elke vacature is vervolgens zichtbaar voor duizenden Youbahners.
Personeel in de horeca

Selecteer het horeca personeel dat echt bij je zaak past

Wanneer je shift online staat, reageren binnen no-time honderden Youbahners. Jij houdt de regie, want je kiest zelf het horecapersoneel waar je het beste gevoel bij krijgt. Iedereen die is aangemeld bij Youbahn, krijgen een beoordeling van hun vorige werkgevers. Daarnaast zie je van elke potentiële horecamedewerker hun werkervaring, opkomstpercentage én voltooide vaardigheden. Zo vind je zelf het personeel dat het beste bij je horecazaak past. Is het werk afgerond, dan controleer je de uren van het horecapersoneel, geef je de Youbahner ook een rating en geef je een beoordeling van de gevraagde vaardigheden. Wil je de horeca-Youbahner nog wel een keer uitnodigen, dan voeg je hem of haar direct toe aan de flexpool.
Horecapersoneel

Waarom horeca personeel zoeken met Youbahn?

Met Youbahn is het zoeken (en vinden) van geschikt horecapersoneel heel flexibel, snel en eenvoudig. Dit zijn de grootste voordelen van het inhuren van horecamedewerkers met Youbahn.
Personeel

Gekwalificeerd
horecapersoneel

Je geeft na een shift een beoordeling aan het horecapersoneel. De Youbahner geeft op zijn of haar beurt ook een beoordeling aan jou als opdrachtgever. Zo weet je altijd of je betrouwbaar en gekwalificeerd horeca personeel inhuurt. Gemiddeld krijgen de Youbahners een beoordeling van 4,7 sterren van hun opdrachtgevers, op een schaal van 5 sterren.
Serveren

Tevreden over het horecapersoneel?

Heeft er een Youbahner in je horecazaak gewerkt waar je heel tevreden over was? Voeg die dan toe aan de flexpool. Zo komt deze horecamedewerker vaker bij je werken en zie je dezelfde gezichten terug in de zaak. Dit zorgt voor voldoende horecapersoneel en zien je gasten ook vaker dezelfde gezichten.
Koffie in de horeca

Horecawerknemers zijn al verzekerd

Alle Youbahners zijn bij ons in dienst. Youbahn regelt dus alle verzekeringen, vakantiegeld of reserveringen. Youbahners zijn dus geen freelancers, maar jij als opdrachtgever hoeft weinig voor ze te regelen, behalve natuurlijk een prettige werksfeer.
Gastenhoreca

Volledige
controle
over het horecapersoneel dat je zoekt

Het Youbahn-platform is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Als opdrachtgever houd je te allen tijde de volledige controle over het horecapersoneel dat je accepteert. Plaats op elk gewenst een shift en zie de aanmeldingen binnenstromen.

Horeca personeel gezocht, overal in Nederland

Natuurlijk helpt het ook als de Youbahner al dicht in de buurt woont van je horecazaak. Vind nieuw horecapersoneel, overal in het land. Zoek bijvoorbeeld naar nieuwe horecamedewerkers in een van de 4 grote steden: