Starten:
heel simpel

Via Youbahn kies jij uit het leukste werk. Meld je aan voor werk dat past bij jouw agenda.

Hoewerkthet YB header

Maak je profiel
compleet

Binnen een paar minuten is jouw profiel geregeld. Hoe completer je profiel, hoe groter de kans dat een opdrachtgever jou kiest. Ga voor een duidelijke profielfoto en vul al je werkervaring in. Sneller via je mobiel? Download de app via Google Play of de App Store.

Meld je aan
voor werk

Zoek in het aanbod het werk wat bij jou – en je agenda – past. Gebruik de filters om aan te geven welke branches jij interessant vindt. Kies uit shifts of vacatures en meld je aan in één klik.

Gekozen?
Ga aan de slag

Heeft de opdrachtgever jou gekozen? Dan krijg je hier direct een e-mail over. Lees de omschrijving nog een keer door en controleer de kledingvereisten. Zorg dat je op tijd bent. Na het werk vul je eenvoudig je uren in via het platform en geef je de opdrachtgever een rating.

Jouw vrijheid
verdient beter

Bij Youbahn werk je in loondienst. Je werkt dus niet als zzp’er of freelancer. Geen gedoe met administratie of belastingen, wel zo fijn. Via ons uitzendplatform meld je je aan voor werk bij aangesloten opdrachtgevers. Wij fixen voor jou vakantiegeld, pensioen en natuurlijk je salaris. Elke week vers op je rekening.

Shutterstock 1561439149

Wij zijn er voor jou

Wekelijks Salaris
Goed verdienen
Je verdient gemiddeld € 14,95 per uur én krijgt wekelijks uitbetaald. Goed geregeld noemen we dat.
Volledige Controle
Vergroot je vaardigheden
Werk de ene dag als orderpicker en de volgende dag als barkeeper op een festival. Door verschillende werkzaamheden op te pakken ontwikkel jij je vaardigheden.
Meerdere Branches
Werk waar jij wil
Jij hebt de volledige controle over je agenda. Meld je aan op werk dat past bij jouw leven.
Bouw Flexpool
Werken met vrienden
Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Nodig je vrienden uit om via Youbahn te werken en pak samen de volgende klus.
Wekelijks Salaris
Kies uit shifts of vacatures
Ga voor de zekerheid van vacatures of de flexibiliteit van shifs