Horeca
personeel
gezocht in Utrecht

Op zoek naar goed horeca personeel in de buurt van Utrecht? Met Youbahn vind je op korte termijn betrouwbare medewerkers die in jouw café, restaurant of kroeg aan de slag kunnen. Meld je aan, zet je shift of vacature uit en vind snel nieuw horeca personeel.

Horecapersoneel

Nieuw horcea personeel
vinden
met Youbahn

Met Youbahn ga je op een snelle, flexibele en eenvoudige manier op zoek naar nieuw horecapersoneel in Utrecht en omgeving. Binnen je profiel plaats je makkelijk een korte shift of een langdurige vacature. Geef hierin goed aan waar je precies naar op zoek bent. Een afwasser? Een keukenmedewerker? Personeel in de bediening? Vermeld ook het uurloon dat het horeca personeel in jouw horecazaak in Utrecht mag verwachten en hoeveel mensen je nodig hebt. Wanneer je shift of vacature online staat, is het wachten op de aanmeldingen!

Serveren

Alleen Utrechts
horeca
personeel
waar jij een goed gevoel bij hebt

Met Youbahn houd je zelf volledig de controle over welk horecapersoneel uit Utrecht je uitnodigt. Alle Youbahners zijn bij vorige opdrachtgevers beoordeeld aan de hand van ons ratingsysteem. Zo krijg direct je al een goed beeld van de kwaliteiten, vaardigheden en ervaring van iedereen die reageert op je vacature of shift. Wanneer je voor je gevoel het beste horecapersoneel in Utrecht hebt gevonden, accepteer je deze eenvoudig via het platform. De Youbahner krijgt dan automatisch een mailtje met daarin alle informatie die nodig is om direct bij jouw Utrechtse horecazaak aan de slag te kunnen. Na afloop van de shift kun jij het horecapersoneel ook beoordelen. Ben je zo tevreden dat je hem of haar nog wel een keer wil uitnodigen? Dan voeg je de Youbahner eenvoudig toe aan je flexpool. Zo creëer je een eigen vijvertje van betrouwbaar horecapersoneel waar je wellicht vaker een beroep op kunt doen!
Horecapersoneel zoeken

De grootste
voordelen
van horecapersoneel in Utrecht vinden met Youbahn

Youbahners zijn in loondienst bij Youbahn. Het zijn dus geen freelancers. Voor jou als opdrachtgever is dat een groot voordeel, want je hoeft eigenlijk alleen maar het uurloon te betalen van het horecapersoneel dat via Youbahn bij jouw horecazaak komt werken. Een ander groot voordeel van Youbahn is dat het een flexibel platform is waarmee je op elk moment van de dag shifts of vacatures kunt uitzetten. Dus zelfs als je op korte termijn goed horeca personeel zoekt in Utrecht, is de kans groot dat je slaagt met Youbahn!