Bezorgers gezocht?

Zoek je goede en betrouwbare bezorgers die bijna direct aan de slag kunnen? Met Youbahn vind je snel en eenvoudig goede bezorgers die je alleen hun uurloon hoeft te betalen. De rest regelt Youbahn.

Postman

Een bezorger vinden
met Youbahn

In het Youbahn-platform geef je als opdrachtgever precies aan wat je zoekt in een bezorger. Plaats een shift of vacature en vermeld daarbij het uurloon en het aantal bezorgers dat je precies nodig hebt. Wanneer je vacature is uitgezet, is het alleen nog wachten op de duizenden Youbahners die zullen reageren! Dus of je nu zoekt naar een goede koerier, een razendsnelle runner of een flexibele fietsbezorger, Youbahn helpt je snel aan goede werknemers!

Bezorgers

Zelf in de lead over de bezorgers die je inhuurt

Als je shift online staat, kunnen alle duizenden Youbahners reageren. Uiteindelijk bepaal je zelf welke bezorger voor jou aan de slag gaat. Youbahn werkt met een ratingsysteem. Dit betekent dat opdrachtgevers en bezorgers elkaar na elke gig een beoordeling geven op een schaal van 1 tot 5. Door dit systeem weet je als opdrachtgever precies welke bezorgers het meest betrouwbaar zijn.

Waarom Youbahn voor het zoeken van bezorgers?

Youbahn is een makkelijke, eenvoudige en flexibele manier om goede bezorgers te vinden. Ons platform heeft de volgende 4 grote voordelen:

Altijd gekwalificeerde bezorgers

Door het ratingsysteem kun je precies zien waar elke Youbahn-bezorger goed in is en of ze betrouwbaar zijn. Hebben ze bijvoorbeeld een keer een no-show gehad, dan zul je dit direct zien in de ratings.

Nodig een bezorger eenvoudig nog eens uit

Is er een bezorger voor je aan het werk geweest waar je dik tevreden over was? Dan voeg je hem of haar makkelijk toe aan je flexpool, waardoor jullie eenvoudig nog een keer wat voor elkaar kunnen betekenen.

Zorgeloos Youbahners inzetten

Alle Youbahners zijn bij ons in loondienst. Dat betekent dat wij dus bijvoorbeeld hun vakantiegeld betalen en de verzekeringen regelen. Als opdrachtgever hoef jij dus niets of nauwelijks iets te doen, behalve het uurloon betalen en voor een fijne werksfeer zorgen (jij wordt immers ook beoordeeld door de Youbahners).

Zet altijd en overal je nieuwe gig uit

Met Youbahn kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een shift uitzetten. Zelfs wanneer je dezelfde middag nog een betrouwbare bezorger nodig hebt, biedt het Youbahn-platform uitkomst. Zie de aanmeldingen binnenstromen en kies de meest geschikte bezorger!