Personeel gezocht?

Goed personeel gezocht? Youbahn is het eerste uitzendplatform in Nederland waar vraag en aanbod simpel wordt samengebracht.

Voor werkgevers

Plaats je
vacature op
het platform

Binnen een paar minuten is jouw profiel gereed. Plaats een vacature waarin jij vermeldt waarnaar je op zoek bent, wat het uurloon is en hoeveel werknemers je zoekt. Je vacature is direct beschikbaar voor duizenden werknemers.

Accepteer het
beste personeel

Nadat jij je vacature online hebt geplaatst, stromen de aanmeldingen binnen. Kies op basis van sterrenrating, werkervaring, opkomstpercentage én voltooide vaardigheden, de werknemer die het beste bij de vacature past. Personeel gezocht met spoed? Ook dan is Youbahn hét geschikte platform om aan mensen te komen. Zet vanochtend je vacature of shift uit, laat Youbahners reageren en vanavond kan er al iemand voor je aan de slag!

Geef de
werknemer
een rating

Werk afgerond? Controleer de uren van de werknemer, geef een sterrenrating én beoordeel de gevraagde vaardigheden. Wanneer je tevreden bent over een werknemer, voeg je deze direct toe aan de flexpool.

Vol vertrouwen
de toekomst in

Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben jij gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en opdrachtgevers niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Homepage header v6

Waarom personeel zoeken met Youbahn?

Kies Rating
Gekwalificeerde werknemers
Opdrachtgevers en werknemers beoordelen elkaar met een sterrenrating. Gemiddeld krijgen onze werknemers een 4,7 uit 5 sterren van opdrachtgevers.
Bouw Flexpool
Stel je eigen flexpool samen
Tevreden over werknemers? Voeg ze toe aan je flexpool en zie dezelfde gezichten terug op de werkvloer. Zo heb jij altijd voldoende personeel.
Verzekerd Aan De Slag
Werknemers zijn verzekerd
Werknemers via Youbahn zijn bij ons in loondienst. Daarmee regelen wij alles rondom verzekeringen, vakantiegeld en reserveringen. Youbahn werkt niet met freelancers.
Volledige Controle
Volledige controle
Ons platform is 24/7 beschikbaar en geeft je volledige controle. Plaats op ieder moment een vacature en zie de aanmeldingen binnenstromen.

Personeel gezocht
in elke branche

Youbahners zijn van alle markten thuis. Dus in welke branche je ook actief bent, bij Youbahn is de kans groot dat je razendsnel geschikt personeel vindt. Zo zijn er bijvoorbeeld veel Youbahners aangesloten met bakken ervaring in de horeca. Of heb je snel een topper in de logistiek nodig? Ook dan helpt het platform je uit de brand! Met spoed op zoek naar betrouwbare bezorgers? Youbahn! Voor nagenoeg elke functie en binnen elke branche kun je met Youbahn op zoek naar goed personeel. Meld je dus snel aan.