Over ons

Dit is Youbahn

Youbahn is het uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het platform matcht opdrachtgevers aan flexwerkers. Voor opdrachtgevers biedt het platform handvatten, overzicht en transparantie over hun flexibele schil. Youbahners kunnen via het platform zelf bepalen waar en wanneer zij werken maar zijn tegelijkertijd verzekerd, bouwen pensioen op en bouwen vakantiedagen op.

Ons platform richt zich op callflex & officesupport, logistiek & productie, schoonmaak & zorg, horeca & events, retail, tuinbouw en zorg.

Dit is Youbahn

Shutterstock 1492617770

Aangesloten bij de ABU

Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben je gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en je als opdrachtgever niet aansprakelijk gesteld kan worden.

Daarnaast is Youbahn is onderdeel van ADG. Met 42.000+ medewerkers is ADG een van de grootste werkgevers van Nederland.

Aangesloten bij de ABU

Shutterstock 720627415

Werken bij Youbahn

Elke dag een compleet verzorgde lunch, in de pauze een potje tafelvoetbal en daarna weer aan de slag op het leukste kantoor van Rotterdam. Wil je werken in een klein en enthousiast team met een echte startup mentaliteit? Check onze vacatures.

Vacatures

Contact

Youbahn B.V.
Postbus 13071
3004 HB Rotterdam

KVK: 65349865
BTW: 8560.75.978.B.01

Contact