Blog

Pexels wendy wei 1540338

Youbahn | 05 apr 2022

Zó bereid jij je voor op het festivalseizoen

Yes! Het festivalseizoen komt er weer aan. Na een hele lange tijd stilzitten mag het eindelijk weer: festivals! Bij Youbahn krijg je de kans om bij tofste festivals aan de slag te gaan. De festivalshifts worden snel vervuld. Wij geven je 3 tips waarmee jij je kan voorbereiden op je eerste festival shift.

DSC02640

Youbahn | 01 apr 2022

3 voordelen van een flexpool

Het is fijn om regelmatig dezelfde gezichten terug te zien op de werkvloer. Met een flexpool bouw je een flexibele schil op met favoriete Youbahners. Door met een flexpool te werken maak je als opdrachtgever optimaal gebruik van het platform. De drie grootste voordelen van een flexpool lees je in deze blog.

Michael

Youbahn | 02 mrt 2022

Michael (25): ''Het leuke aan werken via Youbahn is dat ik voor veel verschillende opdrachtgevers kan werken. Ik hou van die afwisseling.''

Michael is een economiestudent met een druk sociaal leven. Naast zijn studie en vrije tijd werkt hij via Youbahn voor veel verschillende opdrachtgevers op momenten dat het voor hem het best uitkomt. Michael heeft de titel ‘Youbahner van de maand februari’ gekregen omdat hij deze maand alleen maar 5-sterrenratingen heeft ontvangen van onze opdrachtgevers. In dit interview geeft hij ons een kijkje in zijn leven én hij vertelt ons hoe hij het ervaart om via een hyperflexibel uitzendplatform te werken.

DSC02620

Blog | 10 jan 2022

Met deze 3 tips accepteer je de beste Youbahner voor je shift

Yes! De reacties op je shift blijven binnenstromen. Heel leuk, maar je hebt nu een luxeprobleem want welke Youbahner ga je accepteren? Wij geven je 3 tips om deze keuze een stuk makkelijker te maken.

DSC02845

Youbahn | 03 jan 2022

3 tips om zo veel mogelijk reacties op je shift te krijgen

Het is gigantisch druk, je hebt flexibel personeel nodig en binnen enkele minuten plaats je een shift op ons platform. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw shift opvalt en veel reacties krijgt? Youbahners reageren op de in hun ogen leukste shifts. Wil jij één van de opdrachtgevers worden waar onze Youbahners graag willen werken? Lees dan snel onze tips.

Retail v2

Blog | 03 feb 2021

Zo maak je een goed bedrijfsprofiel

In je bedrijfsprofiel vertel wat je voor bedrijf je bent en waarin je gespecialiseerd bent. Hoe beter jouw bedrijfsprofiel geschreven is, hoe meer kans op reacties van de beste flexwerkers.

Horeca v2

Blog | 03 feb 2021

3 tips voor een goede shift omschrijving

Onze flexwerkers zoeken op ons platform naar shifts die passen bij hun agenda en interesses. Om de beste kandidaten aan te trekken, is een goede shift omschrijving belangrijk. We hebben een aantal tips waarmee je direct aan de slag kan.

Blog

Blog | 26 mei 2021

5x hoe je met een aantrekkelijk profiel sneller wordt gekozen voor een shift

Je mag jezelf een echte Youbahner noemen want je kan nu reageren op de meest relaxte shifts. Krijg je die shift maar niet te pakken? Hè balen, je had toch best een leuke motivatie geschreven. Welke punten op je checklist missen er dan nog? Met deze tips maak je een profiel die on -point is. Zo maak je meer kans op die toffe shifts.