Logistiek medewerker

Wat ga je doen?

Youbahn, hét ZZP-platform voor de beste studentenbanen, is op zoek naar een productiemedewerker voor onze opdracht bij HEME in Waddinxveen. De werkzaamheden zullen bestaan uit het ontvangen van goederen, het verdelen van diverse grondstoffen in kleinere verpakkingen en het schoonhouden van de werkruimte. Let op: Het is er stoffig! Voordat de dienst begint loop je eerst een ochtend of middag mee om te kijken of dit wat voor je is!

Let op: VOG is verplicht voor deze functie. Nog geen VOG? Vraag deze hier aan. Het aanvraagproces kan even duren, dus doe dit direct!

Wie zoeken wij?

- Je bent in staat fysiek werk te verrichten. - Je bent actief, en bent in staat zelfstandig te werken. - Je bent 1 tot 2 dagen per week beschikbaar.

Over HemeTrading

Bij HEMETRADING geloven we sterk in het verbeteren van het milieu - geen verspilling van grondstoffen . We stimuleren herbruikbaarheid, vermindering van afval en de mogelijkheid om de recycleerbaarheid van grondstoffen te vergroten. Om dit te ondersteunen biedt HEMETRADING naast nieuwe producten een breed assortiment herbruikbare voorraad . We streven ernaar om kopers en leveranciers van grondstoffen bij elkaar te brengen, wat gunstig is voor alle partijen en het milieu.

Rooster

Dag Tijd vanaf Tijd tot
27-05-2020 06:00 uur 15:00 uur