Koerier
gezocht?

Koerier gezocht? Youbahn is het platform waarmee je als opdrachtgever heel makkelijk zelfs vandaag nog nieuwe koeriers vindt!

Postman
Bezorger

Koeriers op Youbahn.

Op zoek naar een snelle en betrouwbare koerier die wellicht vandaag nog aan de slag kan? Met Youbahn zet je ‘s ochtends een vacature of shift uit, die ‘s avonds al uitgevoerd kan worden door een Youbahner. Koerier gezocht? Meld je aan bij Youbahn en zet je vacature/shift uit!

Zo vind je razendsnel een koerier met Youbahn.

Vanuit het profiel van Youbahn zet je heel eenvoudig een shift of vacature ‘koerier gezocht’ uit. Met een shift zoek je naar iemand die eenmalig een snelle koeriersklus uit kan voeren. Met een vacature zoek je echt naar een koerier die voor langere tijd voor je aan de slag kan. Wat je ook uitzet, vermeld altijd het uurloon dat de Youbahn-koerier gaat verdienen, en ook wat de opdracht precies inhoudt. Daarnaast is het handig om te vermelden op welke locatie de opdracht moet worden uitgevoerd. Laat dus weten of de koeriersklus in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag uitgevoerd moet worden!

De grootste voordelen van van een koerier zoeken met Youbahn

Een snelle en betrouwbare parttime koerier zoeken met Youbahn biedt enkele grote voordelen. Zo kun je op een flexibele manier een koerier vinden voor je shift of vacature. Wanneer je deze hebt uitgezet, kunnen alle Youbahners die interesse hebben in de opdracht zich aanmelden. Jij ziet de aanmeldingen binnenstromen en accepteert vervolgens de Youbahn-koerier die je het meest geschikt lijkt. Door ons ratingsysteem – waarbij je de beoordelingen ziet voor de Youbahner van andere opdrachtgevers – heb je al een aardig idee wat je aan iemand hebt. Je klikt vervolgens op ‘accepteren’ en de Youbahn-koerier in kwestie ontvangt automatisch een mailtje met alle informatie die nodig is om zo snel mogelijk te beginnen.

Een ander groot voordeel aan het zoeken van goede koeriers via Youbahn, is het feit dat iedereen bij Youbahn in loondienst is. Youbahn-koeriers zijn dus geen freelancers. Ze krijgen van ons hun vakantiegeld, verzekeringen en dat soort zaken. Als opdrachtgever betaal je de koerier dus alleen het uurloon dat je in je shift of vacature hebt beloofd, de rest regelen wij.


Bezoring vrouw

Voeg goede koeriers toe aan je flexpool

Heeft een koerier die je via Youbahn hebt aangenomen goed werk geleverd? En wil je diegene graag nog eens uitnodigen voor een klus? Voeg deze Youbahner dan gemakkelijk toe aan je eigen flexpool. Zo heb je alle goede koeriers op een overzichtelijke manier in je account staan. Het uitzetten van nieuwe opdrachten is op die manier een fluitje van een cent. Start vandaag nog met Youbahn en vind snel een goede koerier!