Inschrijven bij YOUBAHN

Schrijf jezelf veilig online in bij YOUBAHN

Schrijf jezelf veilig online in. Dit kost ongeveer 6 minuten van je tijd. We stellen je een aantal vragen over je opleiding, motivatie en we vragen naar je naam en contactgegevens.

We nemen contact met je op

Binnen enkele dagen nemen wij contact met je op om kennis te maken en alles over YOUBAHN aan je uit te leggen. Daarna maak je jouw profiel compleet met de app. Je voegt een profielfoto toe, stelt je skill-set samen en je jouw opleidingen toe.

Swipe langs het actuele werkaanbod van YOUBAHN

Daarna krijg je direct volledige toegang tot de app. Swipe door het actuele werkaanbod en plan jezelf in op klussen en flexibele jobs van organisaties die jij leuk vindt. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

We komen bij je langs

Voordat jouw eerste dienst plaatsvindt komen we bij jou langs voor de identificatie en het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst. Je maakt hiervoor eenvoudig online een afspraak voor een plaats en tijd dat jou het beste uitkomt. Je kan overal met ons afspreken: thuis, op school, je stamkroeg, op de camping, you name it.

Ga aan het werk

De app bevat alles wat je nodig hebt om goed voorbereid aan het werk te gaan. Praktische informatie over de opdrachtgever, wat er van je verwacht wordt en je kunt een route genereren.

YOUBAHN sociaal netwerk

Sluit op het platform vriendschappen met andere Youbahn'ers. Je kan samen werken, reizen en plezier maken. Zie waar je vrienden werken en plan jezelf ook in. Attendeer hen op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is.

Bij YOUBAHN krijg je wekelijks je salaris

Elke donderdag maken we volautomatisch het salaris aan je  over. Je hoeft hiervoor dus niets te doen.