Werken en slapen bij Recreatiepark Bovensluis

Voor onze opdrachtgever Recreatiepark & Fort Bovensluis zijn wij op zoek naar enthousiaste bedienings- en cafetaria medewerkers die tijdens de zomer periode kunnen knallen! Inzet, gastvrijheid en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandal
Heb jij enige ervaring in de horeca of ben jij leergierig om hier meer over te leren, dan is deze vakantiejob echt wat voor jou!

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een grote pool van full timers (minimaal 4 dagen in de week) / part timers (minimaal 12 uur in de week) en oproepkrachten (flexibel inzetbaar). Je bent direct inzetbaar en bent beschikbaar tot eind september.

Als bedrijf zijnde is Fort Bovensluis erg flexibel omtrent de uren en de werkzaamheden. Het is mogelijk om werkzaamheden af te wisselen in de cafetaria, het restaurant en het café, ook kan je er voor kiezen om 1 van deze werkzaamheden te doen gedurende de zomer periode. Reiskosten vergoeding is van toepassing waar je €0,19 cent per kilometer voor krijgt.

Let op: Kennismaking op locatie is een vereiste.

Belangrijk om te weten:
kan intern gaan op de camping voor een bijdrage van 125 euro per twee weken per persoon.

Let op: Kennismaking op locatie is een vereiste.


Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar
  • Je bent beschikbaar gedurende de zomer periode
  • Je bent full time (minimaal 4 dagen in de week) / part time (minimaal 12 uur in de week) of als oproepkracht inzetbaar.
  • Werkzaamheden kunnen zijn bij Fort Bovensluis, cafetaria Bovensluis, café Bora Bora, cafetaria Bora Bora
  • Kennismaking op locatie is een vereiste.

Bruto uurloon

€ 11,24 per uur