Werken als webcare medewerker?

Webcare vacatures vind je via Youbahn, hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je werkt.

Ben jij vaker online dan offline en kennen social media geen geheimen voor jou? Ga dan aan het werk als webcare medewerker via Youbahn. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt.

Webcare vacatures op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons zit je nergens aan vast. Vind webcare vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en toon je online skills!

Werken als webcare medewerker

Als webcare medewerker ben je het eerste online aanspreekpunt voor klanten. Van vragen tot klachten of complimenten – je ziet het allemaal voorbij komen. Op tijd reageren en de juiste toon vinden is superbelangrijk als webcare medewerker. Bedenk jij iedere dag weer net zulke goede inhakers als Bol.com? Dan is een job als webcare medewerker echt jouw ding!

Waar kan ik werken als webcare medewerker?

Werken als webcare medewerker via Youbahn kan bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Van een webshop tot de klantenservice van een groot kantoor, iedere organisatie met een website of social media kanalen kan een webcare medewerker goed gebruiken.

Bekijk hier al onze webcare vacatures

Werken als webcare medewerker via Youbahn

Via Youbahn is werk als webcare medewerker zo gevonden. Bovendien bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Op ons platform vind je zowel jobs als gigs. Gigs zijn kortere shifts van één dag of korter. Jobs zijn bijbanen voor een langere periode. Samen met de opdrachtgever bepaal je je precieze werkdagen. Reageren op shifts mag onbeperkt. Je gaat pas aan de slag wanneer je wordt uitgekozen.

Makkelijk te combineren

Werken via Youbahn is makkelijk te combineren met je studie. Je werkt namelijk alleen waar en wanneer het jou uitkomt. En wanneer je geen tijd hebt om te werken, reageer je gewoon niet op shifts. Zo zit je nergens aan vast.

Snel bijverdienen

Via Youbahn ontvang je wekelijks salaris! Daarnaast krijg je vakantiegeld en bouw je ook pensioen op. En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Dat is nog eens makkelijk én snel bijverdienen! Meteen aan de slag als webcare medewerker? Maak dan een account aan en word Youbahner!

Maak direct een account aan

Webcare medewerkers gezocht?

Ben jij op zoek naar webcare medewerkers voor jouw bedrijf? Als opdrachtgever bij Youbahn vind je direct flexibel personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. En met meer dan 3.000 Youbahners is de ideale kandidaat zo gevonden.

Hou de touwtjes in handen

Zelf bepalen wie er voor jou komt werken en tegen welk uurloon? Als opdrachtgever bij Youbahn hou je altijd zelf de touwtjes in handen. Na het plaatsen van je shifts kies je namelijk zelf de ideale kandidaat. En ben je tevreden over een Youbahner? Dan nodig je hem of haar direct uit voor je flexpool.

Alles wordt geregeld

Voor veel ondernemers is de administratie een moetje. Dat snappen we. Daarom regelen wij de uitbetaling van salaris, vakantiegeld én de opbouw van pensioen voor onze Youbahners. Dat scheelt jou weer tijd. Direct flexibele webcare medewerkers vinden? Meld je dan aan als opdrachtgever.

Meld je aan als opdrachtgever