Werken als koerier?

Wil jij graag werken als koerier? Via het flexibele uitzendplatform van Youbahn bepaal je zelf waar en wanneer je wil werken. Vind hier jouw ideale job hier.

Ben jij graag onderweg en vind je zelfstandig werken fijn? Ga dan werken als koerier via Youbahn! Op ons platform vind je vacatures bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij Youbahn bepaal je altijd waar en wanneer je aan de slag gaat. Zo zit je nergens aan vast.

Waar kan ik werken als koerier?

Via het platform van Youbahn vind je verschillende vacatures in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in de sector Delivery. Hierbinnen kan je aan de slag als bezorger of chauffeur of werken als koerier voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Uiteindelijk bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Je reageert op een shift naar keuze en hoeft pas aan de slag wanneer de opdrachtgever jou uitkiest.

Gig of job

Op het platform van Youbahn vind je twee verschillende soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag. Perfect voor wanneer je weinig tijd hebt en spontaan een dagje wil werken. Jobs zijn banen voor langere periodes. Hoelang die periode precies is en op welke dagen je gaat werken, overleg je met de opdrachtgever.

Bekijk onze delivery vacatures

Vacature overzicht delivery

Werken als koerier

Werk jij graag zelfstandig en vind je het heerlijk om onderweg te zijn? Dan is werken als koerier perfect voor jou! Je bezorgt de meest uiteenlopende producten: van kleine pakketjes tot huishoudelijke apparatuur. Bovendien kom je zo op een dag bij enorm veel verschillende mensen over de vloer. De glimlach van iedere klant wiens pakketje jij op tijd bezorgt in combinatie met ultieme vrijheid onderweg? Goud waard als je het ons vraagt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vrijheid om je eigen playlist op standje 100 te draaien.

Werken als koerier combineren met je studie

Werken als koerier kan je perfect combineren met je studie. Bij Youbahn kies je namelijk altijd zelf wanneer je werkt. Plan je werk eenvoudig om je colleges heen of kies voor shifts in de avonduren! Heb je even geen tijd om te werken door bijvoorbeeld tentamens? No problem – dan reageer je gewoon even niet. Bij Youbahn zit je nergens aan vast.

Vind vacatures als koerier via Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Je bepaalt namelijk zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Daarnaast krijg je elke week je salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld én bouw je pensioen op. En gebeurt er onderweg iets? Geen zorgen, je bent tijdens het werk gewoon verzekerd. Maak een account aan en verdien flexibel en zorgeloos je geld als koerier via Youbahn.

Maak nu een account aan

Op zoek naar koeriers? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij op zoek naar flexibele koeriers? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn! Via ons platform vind je snel en eenvoudig de juiste kandidaten. Plaats zelf shifts, bepaal je uurloon en kies je favoriete kandidaat. Een flexpool bouwen? Ook dat kan via Youbahn. Meld je nu aan als opdrachtgever - dan ontvang je van ons een wekelijkse verzamelfactuur én regelen wij de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen.

Meld je nu aan als opdrachtgever