Werk als logistiek medewerker gezocht?

Op zoek naar flexibel werk als logistiek medewerker in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk.

Kan jij geordend werken en hou je van doorpakken? Via Youbahn kan je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag als logistiek medewerker. Bij ons ben jij aan zet – jij bepaalt waar en wanneer je werkt.

Logistiek medewerker vacatures op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wij zijn geen klassiek uitzendbureau. Bij ons zit je nergens aan vast en ben je volledig vrij om zelf te kiezen. Op zoek naar flexibel werk als logistiek medewerker? Dan ben je bij Youbahn aan het juiste adres.

Werken als logistiek medewerker

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het logistieke proces in een magazijn of distributiecentrum. De taken van een logistiek medewerker lijken op die van een orderpicker, waarin je verantwoordelijk bent voor het verzamelen, controleren en gereed maken van bestellingen. Daarnaast is een logistiek medewerker vaak verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het verwerken van retourneringen en het opruimen van het magazijn.

Welke logistiek medewerker vacatures heeft Youbahn?

Zoals gezegd werkt een logistiek medewerker meestal in een magazijn of distributiecentrum van bijvoorbeeld een supermarkt, een groothandel of een webshop. Via Youbahn kan je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij ons bepaal je namelijk altijd zelf waar én wanneer je werkt. Ben jij een echte doorpakker? Dan is werken als logistiek medewerker dé job voor jou!

Bekijk hier al onze logistiek medewerker vacatures

Werken als logistiek medewerker via Youbahn

Werken als logistiek medewerker via Youbahn is zo geregeld! Je maakt een account aan en reageert op shifts die je leuk lijken, waar en wanneer jij wil. Wanneer je wordt uitgekozen door de opdrachtgever, ga je aan de slag! Op ons platform vind je zowel gigs als jobs. Gigs zijn kortere shifts van maximaal één dag. Jobs zijn juist banen voor een langere periode. Je exacte werkdagen bepaal je in overleg met de opdrachtgever.

Wekelijks salaris

Bij Youbahn krijg je wekelijks salaris uitbetaald. Daarnaast ontvang je vakantiegeld én bouw je pensioen op. En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Goed geregeld toch?

Flexibel werk

Bij Youbahn bepaal je altijd zelf waar en wanneer je wil. Zo plan je je werk flexibel rondom de rest van je leven. En heb je even geen tijd om te werken? No stress, dan reageer je gewoon niet op beschikbare shifts. Dat noemen wij écht flexibel werken. Direct flexibel werk als logistiek medewerker vinden? Maak een account aan en wordt Youbahner!

Maak direct een account aan

Op zoek naar logistiek medewerkers?

Ben jij juist op zoek naar logistiek medewerkers? Via Youbahn vind je direct flexibel personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bouw makkelijk aan een flexpool en bepaal altijd zelf wie er voor jou komt werken.

Bouw een flexpool

In een magazijn of distributiecentrum is het de ene periode drukker dan de andere. Dan is het fijn als je altijd kan beschikken over flexibele logistiek medewerkers. Als opdrachtgever bij Youbahn bouw je makkelijk aan een sterke flexpool. Als je na een gewerkte shift tevreden bent over een Youbahner, dan nodig je hen hier eenvoudig voor uit.

Hou zelf de touwtjes in handen

Als opdrachtgever wil je weten wie er voor je komt werken. Gelukkig bepaal je dat bij Youbahn altijd zelf! Na het plaatsen van shifts kies je namelijk zelf de meest geschikte Youbahner uit alle reacties. Dan regelen wij de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen voor je. Meld je aan als opdrachtgever en vind direct flexibel logistiek medewerkers. Met meer dan 3.000 Youbahners is er altijd wel een kandidaat bij jou in de buurt!

Meld je aan als opdrachtgever