Webcare Specialist

Over Youbahn
Youbahn is hét uitzendplatform waar vraag en aanbod tussen opdrachtgevers (jobs en gigs) worden gematcht met opdrachtnemers, onze Youbahners. Wij focussen ons op studenten en het MKB. Via ons platform bepalen studenten zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de geschikte Youbahners die het best passen bij de shift. We zijn een jonge, technologische scale-up.

Heb je passie voor het door ontwikkelen van data-driven organisatie in een snel veranderende wereld en voldoe je aan onderstaande eisen, wacht dan niet met solliciteren.


Wat moet je kunnen of willen leren om te starten?

    Je Nederlands is foutloos en je weet wanneer je "me" en "mijn" moet gebruiken:) Je hebt een vlotte pen dus, je danst met de letters over het beeldscherm.Het liefste wil je processen steeds beter maken.Je bent wendbaar, kortom vandaag is anders dan gisteren en morgen.Je vindt het leuk om te werken met GEN-Z.HBO of WO werk- denkniveau.Je hebt de ambitie om te groeien in de organisatie.Ervaring in de uitzendbranche of recruitment geeft je een streepje voor


Wat ga je doen in deze job?

    Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen die binnenkomen via WhatsApp, mail, telefoon of chat.Je zit er bovenop om zo snel maar vooral ook goed mogelijk alle vragen kunnen beantwoorden.Je krijgt de ruimte om je eigen processen te optimaliseren. Daarnaast help je Youbahners hun weg te vinden over het platform.Je bent de schakel tussen klanten en Youbahners zodat ze samen tot hun "perfect match" kunnen komen.Uiteindelijk ben jij diegene die weet hoe je moet communiceren met Gen-Z.Je bent de oren en ogen van de organisatie en weet wat onze Youbahners willen.Overtuig en informeer jij in de taal van de jongeren onze Youbahners, dan zijn we op zoek naar jou.


Ons aanbod

    Toffe werkplek in de van Nelle Fabriek;Goed salaris;Lekkere koffie;Vele borrels;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega's voor mag uitdagen;Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling;26 vakantiedagen;Reiskosten- en pensioensregeling;Informele werksfeer.

Mocht je vragen hebben of vrijblijvend een kopje koffie willen doen reageer dan op deze job of stuur een mail naar m.aardoom@youbahn.nl.