Opzoek naar een studenten bijbaan?

Zoek jij vacatures voor een studenten bijbaan? Ga aan de slag via Youbahn, het flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Ben jij op zoek naar een nieuwe bijbaan voor naast je studie? Bij Youbahn vind je elke dag nieuwe studenten vacatures in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons bepaal je namelijk altijd zelf waar en wanneer je werkt. Vacatures voor jouw volgende job vind je hier.

Vacatures voor studenten

Als student heb je een druk leven. Colleges volgen, leren voor tentamens, activiteiten bij de vereniging, af en toe sporten en niet te vergeten: je vrienden ontmoeten. Dan blijft er niet altijd even veel tijd over voor een vaste bijbaan. Toch zeker zijn van inkomen? Bij Youbahn kies je zelf waar én wanneer je werkt.

Flexibele studentenvacatures

Wel de zekerheid van een vast inkomen maar niet elk weekend kwijt zijn aan een vaste bijbaan? Het kan met het platform van Youbahn. Bij ons kies je altijd zelf óf, waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Zo easy kan het zijn!

Welke bijbaan vacatures hebben jullie?

Op het platform van Youbahn vind je vacatures bij verschillende opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches. Zo kan je aan de slag in de retail of juist in een callcenter. En wat dacht je van een baan als barkeeper, logistiek medewerker of bezorger? Al onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Zo is er altijd wel een vacature bij jou in de buurt!

Job of gig

In het vacatureoverzicht van Youbahn vind je twee verschillende soorten vacatures: jobs en gigs. Jobs zijn bijbanen voor een langere periode. Samen met de opdrachtgever bepaal je uiteindelijk wanneer je precies gaat werken. Gigs zijn juist korte shifts van maximaal één dag. Dus heb je een keer meer tijd over? Dan reageer je gewoon op alle gigs die je leuk lijken! Je hoeft pas aan het werk wanneer de opdrachtgever jou heeft uitgekozen.

Vacature overzicht

Bijbaan vacatures vinden

Wil jij graag zelf bepalen wanneer je werkt? Kies dan voor Youbahn. Dagelijks vind je nieuwe bijbaan vacatures op ons platform. Hierbij kies je zelf op welke gig of job je reageert. Dus heb je even minder tijd om te werken? No stress – dan reageer je gewoon niet of minder. Nadat je je hebt aangemeld voor de shift van jouw voorkeur, krijg je een mail wanneer je bent uitgekozen door de opdrachtgever. Na afloop van elke shift word je door de opdrachtgever beoordeeld. Die reviews helpen je om een sterk profiel op te bouwen, zodat je de volgende keer eerder gekozen wordt. Een opdrachtgever kan je ook vragen om onderdeel te worden van een flexpool. In dat geval kan hij/zij jou direct benaderen wanneer er werk is.

Youbahn – het platform voor studenten vacatures

Youbahn is hét platform voor studenten die op zoek zijn naar flexibel werk! Bij ons ontvang je elke week salaris, krijg je vakantiegeld en bouw je pensioen op. Bovendien ben je tijdens het werken gewoon verzekerd. Het enige wat jij hoeft te doen is een shift te draaien en je uren aan ons door te geven. Maak een account aan en vind de meest flexibele studenten vacatures via Youbahn.

Maak nu een account aan

Studenten gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij juist op zoek naar studenten om je vacatures te vervullen? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Via ons platform vind je makkelijk en snel de juiste kandidaten voor jouw werk. Bepaal altijd zelf wie er bij je komt werken en voor welk uurloon. Dan ontvang je wekelijks een verzamelfactuur van ons en regelen wij de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen. Studenten gezocht in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Meld je nu aan als opdrachtgever.

Meld je nu aan als opdrachtgever