Horeca vacatures gezocht?

Via het flexibele uitzendplatform van Youbahn bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken. Vind hier horeca vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Hou je van gezelligheid en werken in een team? Ga dan aan de slag in de horeca! Op het platform van Youbahn vind je verschillende horeca vacatures bij opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Welke horeca vacatures hebben jullie?

Youbahn is hét platform voor flexibel werk. Op ons platform vind je verschillende horeca vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Van barkeeper of kok tot host – er is altijd wel een horeca job die bij jou past. Bovendien bepaal je bij Youbahn altijd zelf waar en wanneer je werkt. Je zit nergens aan vast.

Job of gig

Op ons platform vind je twee verschillende soorten shifts: jobs en gigs. Gigs zijn kortere shifts van maximaal één dag of dagdeel. Je kan hier onbeperkt op reageren – je hoeft pas aan de slag als je wordt uitgekozen door de opdrachtgever. Jobs zijn banen voor een langere periode, bijvoorbeeld twee weken. In overleg met de opdrachtgever bepaal je vervolgens wanneer je precies gaat werken.

Bekijk onze horeca vacatures

Horeca vacatures

Contact met anderen, werken in een gezellige omgeving – lijkt dat jou wel wat? Dan is werken in de horeca echt iets voor jou! En met een beetje geluk mag je aan de slag op je favoriete festival! Wedden dat de dag zo om is? Ook voor mensen die liever aan de slag aan als promotiemedewerker, keukenhulp of als securitymedewerker, hebben we meer dan genoeg vacatures.

Bijbaan in de horeca combineren met je studie

Werken in de horeca kan je prima combineren met je studie. Bij ons hoef je niet drie dagen per week tot half 3 ’s nachts te werken. Je bepaalt namelijk altijd zelf waar en wanneer je wil werken. Plan je werk in het weekend of in een minder drukke week! Je zit nergens aan vast.

Vind horeca vacatures via Youbahn

Op zoek naar flexibele horeca vacatures? Op het platform van Youbahn bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Ook krijg je wekelijks je salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld en bouw je netjes pensioen op. Flexibel werk vinden in de horeca? Maak nu een account aan.

Maak nu een account aan

Horeca personeel gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij op zoek naar flexibel horeca personeel? Als opdrachtgever bij Youbahn bepaal je zelf wie er voor jou komt werken én tegen welk uurloon. Na het plaatsen van je beschikbare shifts kies je zelf de ideale Youbahner. Bevalt het? Dan kan je een Youbahner uitnodigen voor je flexpool. Bovendien regelen wij de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen. Direct flexibel horeca personeel[DDW1] vinden? Meld je dan nu aan als opdrachtgever.

Meld je nu aan als opdrachtgever