Studentenuitzendbureau in Amsterdam gezocht?

Op zoek naar een flexibel studentenuitzendbureau in Amsterdam? Op het platform van Youbahn heb je alle vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer je werkt.

Studentenuitzendbureau in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een studentenuitzendbureau in Amsterdam? Via het platform van Youbahn bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Dat noemen wij flexibel werken. Bij ons vind je verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam.

Studentenwerk in Amsterdam

Het studentenleven in Amsterdam is prachtig. Er is altijd genoeg te doen en je hoeft je nooit te vervelen. Dan is het fijn dat je zelf mag bepalen wanneer je werkt. Zo heb je wel de zekerheid van regelmatig inkomen, maar ook de vrijheid om zelf te kiezen waar je aan de slag gaat. De mooiste studentenbijbanen in Amsterdam vind je via Youbahn.

Studentenuitzendbureau in Amsterdam gezocht?

Klaar om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt? Ga aan de slag via Youbahn – hét uitzendplatform voor flexibel werk. Youbahn is niet het traditionele uitzendbureau. Bij ons ben je niet gedwongen om opdrachten aan te nemen. Deel je tijd volledig zelf in en reageer alleen op shifts die jou goed uitkomen. Dan regelen wij de rest.

Welke studenten bijbanen hebben jullie in Amsterdam?

Op het platform van Youbahn vind je verschillende studenten bijbanen bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Amsterdam. Kies jij voor horeca? Of ga je liever aan de slag in de retail? Ook een job in een callcenter of in de schoonmaak behoort tot de mogelijkheden. Zo is er altijd wel een job die bij jou past.

Hoe werkt Youbahn?

Voor je kunt beginnen, moet je een profiel aanmaken. Vervolgens ga je op zoek naar shifts in de buurt. Kies een sector die jou leuk lijkt en reageer op shifts naar voorkeur. In ons overzicht vind je twee verschillende soorten shifts. Jobs zijn banen voor een lange periode, bijvoorbeeld voor twee maanden. In overleg met de opdrachtgever bepaal je wanneer je precies gaat werken. Daarnaast vind je gigs. Gigs zijn korte diensten van maximaal één dag. Zo verdien je snel geld en zit je nergens aan vast. Je mag onbeperkt op gigs reageren die je leuk lijken, je hoeft pas aan het werk als de opdrachtgever jou uitkiest.

Hoe word ik sneller uitgekozen?

Om op te vallen tussen alle andere Youbahners en meer kans te maken op jouw droomjob kun je gebruik maken van je beoordeling. Na elke gewerkte shift, krijg je namelijk een review van de opdrachtgever waar je hebt gewerkt. Hoe meer hoge beoordelingen, hoe beter je profiel eruit ziet. En wanneer een opdrachtgever tevreden is over jouw werk, kan je uitgenodigd worden voor een flexpool.

Zoek je een studentenuitzendbureau in Amsterdam? Meld je aan bij Youbahn

Op zoek naar een goed studentenuitzendbureau in Amsterdam? Meld je aan bij het platform van Youbahn. Niet alleen bepaal je bij ons altijd zelf waar en wanneer je werkt, je krijgt wekelijks uitbetaald en bouw je vakantiedagen én pensioen op. Klaar voor een flexibele manier van werken? Maak dan nu een account aan bij Youbahn.

Maak nu een account aan

Studenten in Amsterdam gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij in de regio Amsterdam op zoek naar studenten? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons vind je makkelijk en snel personeel maar hou je altijd zelf de touwtjes in handen.

Alles goed geregeld

Als opdrachtgever bij Youbahn plaats je zelf beschikbare shifts. Hiervoor bepaal je zelf het uurloon en kies je de meeste ideale kandidaat uit alle reacties. Tijdens het werk zijn Youbahners gewoon verzekerd en wij regelen de facturering. Ook vakantiedagen en pensioenopbouw worden door ons geregeld. Klaar voor flexibel personeel? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn.

Meld je nu aan als opdrachtgever