Studenten uitzendbureau in Utrecht?

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt? En op zoek naar een studentenuitzendbureau in Utrecht? Vind flexibel werk via Youbahn.

Studentenuitzendbureau in Utrecht. Ben jij op zoek naar een studentenuitzendbureau in Utrecht? Via het flexibele platform van Youbahn bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Dat kan bij verschillende opdrachtgevers in de regio Utrecht.

Studentenwerk in Utrecht

Het studentenleven in Utrecht is nooit saai. Naast je studie wil je genoeg tijd hebben voor leuke dingen. Maar daar moet natuurlijk wel geld voor worden verdiend. Gelukkig bepaal je bij Youbahn altijd zelf waar en wanneer je werkt. Dat noemen wij flexibel werken.

Studentenuitzendbureau in Utrecht gezocht?

Vrij zijn om te kiezen waar en wanneer je werkt? Het kan via Youbahn. Wij zijn niet het traditionele uitzendbureau. Bij ons deel je namelijk volledig zelf je tijd in en reageer je alleen op shifts naar voorkeur. Zo ben je nooit gedwongen om ergens te werken.

Welke studenten bijbanen hebben jullie in Utrecht?

Bij Youbahn vind je studenten bijbanen bij verschillende opdrachtgevers in Utrecht. Ga je aan de slag in een callcenter? Of kies je liever voor een job in retail? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is altijd wel een job die bij jou past.

Hoe werkt Youbahn?

Om te kunnen werken via Youbahn, moet je eerst een profiel aanmaken. Vervolgens ga je op zoek naar shifts in de buurt. Je kunt hierbij specifiek zoeken op een bepaalde categorie shifts of alle shifts bekijken. Wanneer je een shift ziet die je leuk lijkt, reageer je erop. Op ons platform vind je twee verschillende soorten shifts. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag of korter. Jobs zijn banen voor een langere periode, bijvoorbeeld twee maanden. In overleg met de opdrachtgever bepaal je vervolgens wanneer je precies gaat werken. Je mag onbeperkt reageren, je hoeft namelijk pas aan het werk wanneer de opdrachtgever jou uitkiest.

Hoe word ik sneller uitgekozen?

Op het platform van Youbahn vind je 3.000 mede Youbahners. Om jouw droomjob te bemachtigen kan het daarom handig zijn op te vallen. Opvallen doe je bijvoorbeeld door het aantal goede reviews dat je hebt. Na elke shift krijg je van de opdrachtgever namelijk een beoordeling. Hoe meer hoge beoordelingen, hoe sterker je profiel. Wanneer een opdrachtgever tevreden over je is, kan hij of zij je ook uitnodigen voor een flexpool.

Zoek je een studentenuitzendbureau in Utrecht? Meld je aan bij Youbahn

Op zoek naar een flexibel studentenuitzendbureau in Utrecht maar wel zelf kunnen kiezen waar en wanneer je werkt? Meld je dan aan bij het platform van Youbahn. Naast vrijheid om te kiezen waar je werkt, bouw je bij ons vakantiegeld en pensioen op. Je salaris wordt wekelijks uitbetaald. Meteen beginnen? Maak nu een account aan.

Maak nu een account aan

Studenten in Utrecht gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij op zoek naar studenten in de regio Utrecht? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons vind je snel flexibel personeel en bepaal je altijd zelf wie er voor je komt werken.

Alles goed geregeld

Plaats zelf beschikbare shifts en bepaal het uurloon. Uit alle reacties kies je vervolgens de meest ideale kandidaat. En ben je tevreden na een gewerkte shift? Dan kun je onze Youbahners uitnodigen voor je flexpool. Tijdens het werk zijn ze gewoon verzekerd en wij regelen de facturering, opbouw van vakantiegeld en pensioen. Dat scheelt jou weer tijd. Snel flexibel personeel vinden via een modern studentuitzendbureau? Meld je nu aan als opdrachtgever bij Youbahn.

Meld je nu aan als opdrachtgever