Studenten bijbaan in Utrecht gezocht?

Op zoek naar een flexibele studenten bijbaan in Utrecht? Op het platform van Youbahn bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken.

Op zoek naar een studenten bijbaan in Utrecht? Op het flexibele platform van Youbahn bepaal je zelf óf, waar en wanneer je aan de slag gaat. Bij ons vind je verschillende opdrachtgevers in de regio Utrecht.

Studenten bijbaan in Utrecht

Utrecht is een prachtige studentenstad. Het vernieuwde Hoog Catharijne, leuke restaurantjes en cafés langs de grachten – er is genoeg te beleven naast je studie! Om al die activiteiten te kunnen betalen, wil je graag wat geld verdienen. Maar dan wel wanneer het jou uitkomt.

Flexibele studentenbaan in Utrecht

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je wilt werken. Overdag studeren en ’s avonds bijverdienen? Of liever een vaste dag op pad? Het kan allemaal. Ook als je even geen tijd hebt om te werken. Dan reageer je gewoon niet op shifts. De leukste studenten bijbaan in Utrecht vind je via Youbahn. Bij ons ben jij aan zet.

Welke studenten bijbanen hebben jullie in Utrecht?

Op het platform van Youbahn vind je verschillende studenten bijbanen bij verschillende opdrachtgevers in Utrecht. Zo kies je zelf de job die jij het leukst vindt!

Logistiek studentenwerk in Utrecht

Hou jij van hard werken? Ga dan aan de slag in de logistiek. Via Youbahn vind je verschillende studenten bijbanen in Utrecht in de logistiek. Word jij orderpicker of steek je liever de handen uit de mouwen als productiemedewerker? Jij bepaalt.

Call center studentenbaan in Utrecht

Hou je van dingen regelen? Dan is een baan in de callcenter sector in Utrecht iets voor jou! Er is voor ieder wat wils – van support tot sales agent. Liever je neus in data? Ga dan voor een job op het gebied van IT en data entry.

Horeca studentenwerk in Utrecht

Als het straks weer mag, zal Utrecht uit zijn voegen barsten van de mooie evenementen. Via Youbahn vind je dan ook de mooiste horeca studenten bijbanen in Utrecht. Werk achter de bar op je favoriete festival of werf mensen als promotiemedewerker.

Job of gig

In ons vacatureoverzicht vind je twee verschillende soorten shifts: jobs en gigs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag of korter. Je kunt hier onbeperkt op reageren, je hoeft pas aan het werk wanneer een opdrachtgever jou daadwerkelijk uitkiest. Jobs zijn juist bijbanen voor langere periode. De precieze periode en dagen waarop je gaat werkt, bepaal je in overleg met de opdrachtgever.

Vacature overzicht

Studenten bijbaan in Utrecht vinden

Op ons platform vind je dagelijkse nieuwe studenten bijbanen in Utrecht. Zo bepaal je zelf waar je wilt werken en geniet je van flexibel werk én inkomen. Reageer op shifts naar jouw voorkeur en zodra de opdrachtgever jou kiest, ga je aan de slag. It is as simple as that. Na elke gewerkte shift krijg je van de opdrachtgever een beoordeling. Goede beoordelingen geven je een sterker profiel, waarmee je in de toekomst nog eerder gekozen wordt.

Vind jouw ideale studentbaan in Utrecht via Youbahn

Naast dat je altijd zelf mag kiezen waar je werkt, wordt je salaris bij Youbahn wekelijks uitbetaald en bouw je vakantiedagen en pensioen op. Ook tijdens het werk hoef je je nergens zorgen over te maken – je bent gewoon verzekerd. Vind nu jouw ideale studentenbaan in Utrecht en maak een account aan op Youbahn.

Maak nu een account aan

Studenten in Utrecht gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij in de regio Utrecht op zoek naar studenten? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons plaats je eenvoudig je shifts en kies je altijd zelf wie er bij jou komt werken (en tegen welk uurloon). Personeel is altijd verzekerd tijdens het werk en Youbahn regelt de uitbetalingen. Dat scheelt jou weer tijd.

Meld je nu aan als opdrachtgever