Studenten bijbaan in Rotterdam gezocht?

Op zoek naar een flexibel studentenwerk in Rotterdam? Ga aan de slag via Youbahn. Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken.

Ben je op zoek naar een nieuwe studenten bijbaan in Rotterdam? Via het flexibele uitzendplatform van Youbahn bepaal je zelf wanneer en bij welke opdrachtgevers je aan de slag gaat. Perfect voor studenten die zelf willen kiezen wanneer ze werken.

Studentenbaan Rotterdam

Rotterdam is één van de leukste steden van ons land en ook het studentenleven is er nooit saai. Naast je studie lekker hardlopen langs de Erasmusbrug, afspreken met vrienden of een concert bezoeken in Ahoy? Voor dat laatste heb je wel geld nodig. Gelukkig zijn er meer dan genoeg studenten bijbanen in Rotterdam te vinden. Zoek je flexibel studentenwerk in Rotterdam? Dan ben je bij Youbahn aan het juiste adres.

Welke studenten bijbanen hebben jullie in Rotterdam?

Bij Youbahn vind je de meest uiteenlopende vacatures bij verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam. Er is altijd wel een job die bij jou past.

Flexibel studentenwerk in Rotterdam

Youbahn is namelijk hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Plan je werk eenvoudig rondom je colleges of ga lekker in het weekend aan de slag. En heb je door bijvoorbeeld tentamens geen tijd om te werken? No stress – dan reageer je gewoon even niet op beschikbare shifts. Bij ons zit je nergens aan vast.

Horeca bijbanen in Rotterdam

Rotterdam is een evenementenstad en wanneer het straks weer kan, kan je via Youbahn aan de slag op de meest toffe evenementen. Tap biertjes op je favoriete festival of ga aan de slag als promotiemedewerker. Jij kiest waar je werkt.

Logistieke bijbanen in Rotterdam

De haven van Rotterdam zorgt ervoor dat veel logistiek- en productiebedrijven zich in deze regio hebben gevestigd. Ga je aan het werk als logistiek medewerker? Of zorg je er liever voor dat alle bestellingen compleet zijn als orderpicker? Je kan binnen verschillende logistieke functies aan de slag.

Call center studentenwerk in Rotterdam

In de regio Rotterdam kan je ook aan de slag in de sector Callflex & Office support. Draai een shift als call center agent, biedt ondersteuning als administratief medewerker of toon je verkoopskills als sales agent. Liever nauwkeurig werken? Je kan ook aan de slag als data entry medewerker.

Job of gig

Op het platform van Youbahn vind je twee verschillende soorten shifts: jobs en gigs. Jobs zijn bijbanen voor langere tijd. Samen met de opdrachtgever bepaal je uiteindelijk wanneer je precies gaat werken. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag of dagdeel. Je kan onbeperkt reageren op gigs. Pas wanneer een opdrachtgever jou uitkiest, moet je aan de slag.

Vacature overzicht Rotterdam

Studenten bijbaan in Rotterdam vinden

Werken waar en wanneer je zelf wil én elke week salaris? Het kan als Youbahner! Bekijk dagelijks nieuwe shifts op ons platform en bepaal zelf waar en wanneer je werkt. Bij ons krijg je naast wekelijks salaris ook vakantiegeld en bouw je netjes pensioen op. Tijdens het werk ben je gewoon verzekerd – dus je kan zorgeloos aan de slag!

Vind jouw studentenbaan in Rotterdam via Youbahn

Nadat je je hebt aangemeld voor een shift, bepaalt de opdrachtgever of je aan de slag mag. Na elke shift krijg je bovendien een beoordeling. Hoe meer hoge beoordelingen, hoe aantrekkelijker je bent voor toekomstige opdrachtgevers. Vind jouw flexibele studentenbaan in Rotterdam via Youbahn en maak nu een account aan.

Maak nu een account aan

Studenten gezocht in Rotterdam? Meld je aan als opdrachtgever

Als organisatie in de regio Rotterdam op zoek naar studenten? Als opdrachtgever bij Youbahn plaats je eenvoudig en snel shifts tegen het door jou gewenste uurloon. Uiteindelijk bepaal je zelf wie er voor jou komt werken. Youbahn regelt de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen en we sturen je wekelijks een verzamelfactuur. Meld je nu aan als opdrachtgever. Snel flexibele kandidaten vinden was nog nooit zo makkelijk.

Meld je nu aan als opdrachtgever