Studenten bijbaan in Amsterdam gezocht?

Op zoek naar een flexibele studenten bijbaan in Amsterdam? Ga aan de slag via Youbahn. Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken.

Ben je op zoek naar een nieuwe studenten bijbaan in Amsterdam? Ga aan de slag via Youbahn – hét platform voor flexibel studentenwerk. Bepaal zelf wanneer en bij welke opdrachtgevers uit Amsterdam je aan de slag gaat.

Studentenwerk Amsterdam

Het studentenleven in onze hoofdstad is nooit saai! Naast je studie valt er namelijk genoeg te beleven: sporten, uitgaan en afspreken met vrienden. Daar heb je (helaas) ook geld voor nodig. Gelukkig is er in Amsterdam ook genoeg studentenwerk te vinden. De leukste studenten bijbaan in Amsterdam? Die vind je bij Youbahn.

Flexibele studenten bijbaan in Amsterdam

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons bepaal je namelijk zelf of, waar en wanneer je werkt. Zo plan je je werk eenvoudig rondom je studie. En heb je even minder tijd om te werken? Dan reageer je gewoon tijdelijk niet op beschikbare shifts. Zo makkelijk is het.

Welke studenten bijbanen hebben jullie in Amsterdam?

Bij Youbahn vind je de meest uiteenlopende studenten bijbanen bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Er zit altijd wel een job bij voor jou!

Call center studentenwerk in Amsterdam

Een groot deel van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam is actief in de sector Callflex & Office support. Ben jij communicatief sterk en hou je van dingen regelen? Dan kan je aan de slag als call center agent of sales medewerker. Liever bezig met data? We hebben ook shifts op het gebied van IT ondersteuning en data entry.

Schoonmaak studenten bijbaan in Amsterdam

Ben jij van jezelf netjes en vind je het leuk om op te ruimen? Bekijk dan eens de schoonmaak vacatures van Youbahn in Amsterdam. Ga aan de slag in een groot kantoorpand of biedt huishoudelijke ondersteuning bij een zorgorganisatie. Ook kan je je handen uit de mouwen steken als medewerker bij een corona teststraat. Jij bepaalt waar je werkt.

Horeca studentenwerk in Amsterdam

Misschien wel de populairste vacatures op Youbahn: horeca vacatures in de regio Amsterdam. Maak de mooiste koffies als barista, bouw een feestje op een festival als barkeeper of ga aan de slag in de keuken. De opties in de sector Horeca & Events zijn komende zomer gewoon weer eindeloos.

Gig of job

In ons vacatureoverzicht vind je twee verschillende soorten vacatures: gigs en jobs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag. Je kan hier onbeperkt op reageren, je hoeft pas aan het werk wanneer een opdrachtgever jou daadwerkelijk uitkiest. Jobs zijn bijbanen voor een langere periode. Uiteindelijk bepaal je samen met de opdrachtgever wanneer je precies gaat werken.

Vacature overzicht Amsterdam

Studenten bijbaan in Amsterdam vinden

Genieten van vrijheid én regelmatig inkomen? Meld je dan aan bij Youbahn. Op onze platform vind je dagelijks nieuwe studenten bijbanen in Amsterdam. Kies zelf waar en wanneer je werkt. Nadat je je hebt aangemeld voor een shift naar voorkeur, krijg je vanzelf een mailtje wanneer je bent uitgekozen. Opdrachtgevers geven je na elke shift een beoordeling. Hoe meer goede beoordelingen, hoe sterker je profiel. Dat helpt je om de volgende keer eerder gekozen te worden.

Vind jouw studentenbaan in Amsterdam via Youbahn

Jouw ideale studentenbaan in Amsterdam vinden? Bij Youbahn ontvang je elke week salaris, krijg je vakantiegeld én bouw je pensioen op. Bovendien ben je altijd verzekerd tijdens het werk. Zo kan jij zorgeloos én flexibel geld verdienen. Vind jouw ideale studentenbaan via Youbahn en maak nu een account aan.

Maak nu een account aan

Studenten in Amsterdam gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij als organisatie in de regio Amsterdam op zoek naar studenten? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons vind je direct de juiste kandidaten. Upload je shifts en kies eenvoudig zelf wie er komt werken en voor welk uurloon. En wel zo makkelijk, je ontvangt wekelijks van ons een verzamelfactuur en wij regelen de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen.

Meld je nu aan als opdrachtgever