Student inhuren?

Wil jij studenten inhuren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Meld je aan als opdrachtgever via Youbahn en vind direct flexibel personeel.

Wil jij studenten inhuren? Via Youbahn vind je flexibel personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Als opdrachtgever op Youbahn hou je altijd zelf de touwtjes in handen – jij kiest welke Youbahner er voor je komt werken!

Studenten inhuren ? Vind zelf de juiste kandidaten

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel personeel. Of je nu op zoek bent naar studenten voor in de horeca, de retail of de logistiek – op Youbahn vind je direct flexibel personeel. Plaats eenvoudig beschikbare shifts en kies zelf de juiste kandidaat. Dan regelt Youbahn uitbetalingen.

Ruim aanbod

Op het platform van Youbahn vind je meer dan 3.000 Youbahners bij jou in de buurt. Aan de hand van reviews zie je direct of een kandidaat matcht met jouw wensen. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf wie er voor jou komt werken en voor welk uurloon.

Bouw een flexpool

Bouwen aan een flexpool was nog nooit zo makkelijk. Ben je na gewerkte shifts tevreden over een Youbahner? Dan nodig je hem of haar gewoon uit voor je flexpool. Dan weet je zeker dat je altijd beschikt over het juiste personeel.

Alles goed geregeld

Bij Youbahn is alles goed geregeld. Alle Youbahners die bij jou komen werken zijn verzekerd, bouwen pensioen op en sparen vakantiedagen. De uitbetaling en opbouw hiervan regelen wij. Hiervoor ontvang je wekelijks een verzamelfactuur. Dat scheelt jou weer werk!

Vind flexibel inzetbaar personeel - van callcenter tot retail

Als opdrachtgever op Youbahn kan je shifts plaatsen in verschillende categorieën. Van callcenter werk tot schoonmaak. Of zoek je medewerkers in de zorg, horeca, retail of juist de logistiek? Ook dat kan op Youbahn. Youbahners kunnen zowel per regio als per categorie shifts bekijken. En met meer dan 3.000 Youbahners is er altijd wel een juiste kandidaat voor jouw shift.

Studenten inhuren? Meld je aan als opdrachtgever bij Youbahn

Studenten inhuren? Meld je aan als opdrachtgever bij Youbahn. Op ons platform wordt 91% van de openstaande shifts dezelfde dag nog vervuld. Vind direct flexibel personeel en meld je nu aan als opdrachtgever. Je bepaalt altijd zelf wie er voor je komt werken.

Registreer je nu

Eerst meer weten?

Liever eerst meer weten over Youbahn? Plan een gratis 30 minuten demo in. In deze demo laten we je zien hoe Youbahn werkt en beantwoorden we al je vragen over ons platform.

Plan een gratis demo in

Op zoek naar werk?

Ben jij juist op zoek naar flexibel werk? Maak dan een account aan op Youbahn. Op ons platform bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Bovendien krijg je wekelijks salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld en bouw je pensioen op. En tijdens het werk ben je altijd verzekerd. Klaar voor een flexibele manier van werken? Maak nu een account aan en reageer meteen op shifts bij jou in de buurt.

Maak een account aan