Stage contactcenter/webcare

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij geloven dat als je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt, dit leidt tot hogere motivatie en de beste prestatie. Daarom kunnen flexwerkers via ons uitzendplatform zelf kiezen waar en wanneer ze werken. Opdrachtgevers krijgen daardoor alleen maar reacties van gemotiveerde Youbahners die graag willen werken. Via ons uitzendplatform kunnen studenten werken in de horeca, events, retail, zorg, schoonmaak en logistiek. Wij zijn een jonge, tech start-up die razendsnel uit zijn voegen barst.

Wie ben jij?

Leg jij makkelijk contact met mensen, wil je ervaring opdoen op het gebied van operationele processen én wil je impact maken in een nieuwe markt? Dan is dit de perfecte stage voor je.

Wij zoeken een enthousiaste student die affiniteit heeft met operationele processen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en legt makkelijk contact met anderen. Je beschikt over een flinke dosis zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden.

  Wat ga je bij ons leren?

  Youbahn is dé perfecte stageplek als je veel wil leren. Je komt te werken in een gedreven team waarbij je intensief samenwerkt met een senior sales executive en een succes manager. Wat ga je doen tijdens deze stage?

   Jezelf ontwikkelen op het gebied van operationele processen en customer service;Het operations team ondersteunen met de daily business.

  Wat kan je van ons verwachten?

   Een stageplek waar je veel kan leren;Werken in een gedreven team;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega's voor mag uitdagen;Een stagevergoeding.

  Is dit jouw droomstage? Mail dan je cv en foto naar r.blom@youbahn.nl.