Senior Sales Executive

“Wauw! Net echt een goede meeting gehad met mijn collega’s over de aanpak van komende periode.” Sales bij Youbahn is het enthousiasmeren van klanten over ons platform. Daarnaast werk je in een betrokken team en pak je als senior een voorbeeldrol in het team. Ondertussen mag je zelf ook inlogs verkopen en nu komt het mooiste, deze inlogs zijn gratis! Dus je mag eigenlijk de hele dag cadeautjes uit delen.

Over Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform waar vraag en aanbod tussen opdrachtgevers (jobs en gigs) worden gematcht met opdrachtnemers, onze Youbahners. Wij focussen ons op studenten en het MKB. Via ons platform bepalen studenten zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de geschikte Youbahners die het best passen bij de shift. We zijn een jonge, technologische scale-up.

Heb je passie voor het beheren van je eigen sales portefeuille in een snel veranderende wereld en voldoe je aan onderstaande eisen, wacht dan niet met solliciteren.


Taken & verantwoordelijkheden

Het opbouwen van een eigen netwerk, waarin jij jezelf als expert positioneert van het uitzendplatform met alle kansen en mogelijkheden die hierbij horen. Dit doe je via salesautomation waarmee jij warme lauwe leads gaat opvolgen. Dit doe je op een echte SAAS of in dit geval PAAS manier dus via videocalls het geven van demo's alsook het bezoeken van klanten. Jij bent de professional die de deal closed, hierin krijg je onderhandelingsvrijheid zodat je als ondernemer aan de slag kunt. Uiteraard krijg jij er een kick van als je de deal hebt geclosed, de klant tevreden is en je uiteindelijk aan de bel hangt op ons kantoor om dit te vieren! Ben je jong van geest maar heb je ervaring binnen de uitzend- of HR branche dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.


Functie eisen

    Minimaal 4 jaren ervaring op het gebied van sales;HBO/WO werk- en of denkniveau;Ervaring sales automation systemen en het CRM Pipedrive is een pré;Bij voorkeur zelf startend;Goede communicatieve en sociale vaardigheden voor het overbrengen van informatie en realiseren van interne en externe doelstellingen, zowel verbaal als schriftelijk, in het Nederlands is een must en in het Engels is een pre;Gedisciplineerd, stressbestendig en service gericht.


Resultaatgebieden

    Je zorgt voor 1 miljoen new business omzet per jaar;Je zorgt bewerkt consequents prospects door te bellen, mailen, demo’s te geven en te bezoeken, je borgt de voortgang hiervan in pipedrive;Je bent het centrale aanspreekpunt voor je branche/regio en zorgt voor klantbeheer en klantbehoud van bestaande klanten;Je geeft invulling aan plannings- en voortgangsbewaking en rapporteert hierover aan de head of Sales;Je levert relevante stuurinformatie aan alle belanghebbenden;Je zorgt dat alle documentatie en rapportages up-to-date zijn;Je draagt bij aan het ontwikkelen, implementeren en borgen van een commerciele werken binnen de organisatie.


Ons aanbod

    Toffe werkplek in de van Nelle Fabriek;Goed salaris met bonusregeling;Lekkere koffie;Vele borrels;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega's voor mag uitdagen;Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling;26 vakantiedagen;Reiskosten- en pensioensregeling;Informele werksfeer;Mogelijkheid tot thuiswerken.


Mocht je vragen hebben of vrijblijvend een kopje koffie willen doen reageer dan op deze job of stuur een mail naar a.huininga@youbahn.nl.
Enthousiast? Mail je motivatie en cv naar Ard via a.huininga@youbahn.nl.