Schoonmaak vacatures in Amsterdam gezocht?

Via het flexibele uitzendplatform van Youbahn bepaal je zelf waar en wanneer je wil werken. Vind hier jouw ideale schoonmaak vacatures in Amsterdam.

Ben jij van jezelf netjes en ordelijk? En wil je graag wat geld verdienen? Bekijk de schoonmaak vacatures in Amsterdam van Youbahn – hét platform voor flexibel studentenwerk. Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat.

Welke schoonmaak vacatures in Amsterdam hebben jullie?

Via het platform van Youbahn vind je schoonmaak vacatures bij verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam. Dat kan bij een groot kantoor zijn of via een schoonmaakbedrijf. Je kan ook aan de slag bij een zorgorganisatie of als medewerker in een coronateststraat. Jij kiest.

Flexibele schoonmaak bijbaan in Amsterdam

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons bepaal je namelijk zelf of, waar en wanneer je werkt. Zo plan je je werk eenvoudig rondom je studie. En heb je even minder tijd om te werken? Dan reageer je gewoon tijdelijk niet op beschikbare shifts.

Gig of job

In ons vacatureoverzicht vind je twee verschillende soorten schoonmaak vacatures: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van maximaal één dag. Zo kies je telkens weer waar je aan de slag gaat. Jobs zijn bijbanen voor langere periodes. De duur van die periode en op welke dagen je daadwerkelijk gaat werken, bepaal je in overleg met de opdrachtgever.

Bekijk ons overzicht van schoonmaak vacatures in Amsterdam

Vacature overzicht schoonmaak Amsterdam

Werken als schoonmaker in Amsterdam

Werken als schoonmaker in Amsterdam is dé ideale job voor jou als je netjes en nauwkeurig kan werken. Naast netjes, is het ook belangrijk dat je snel kan werken. Gelukkig is het werk zo gedaan omdat je vaak met collega’s werkt.

Schoonmaak werk combineren met je studie

Het studentenleven in Amsterdam is nooit saai! Gelukkig kan je je werk als schoonmaker prima combineren met je studie! Reageer op shifts in de avonduren of ga voor gigs op je vaste vrije dag. Op het flexibele platform van Youbahn bepaal je altijd zelf wanneer je werkt. Pas nadat je bent uitgekozen door de opdrachtgever, hoef je aan het werk. Na afloop krijg je een beoordeling. Hoe meer goede beoordelingen, hoe makkelijk het de volgende keer is om snel gekozen te worden.

Vind schoonmaak vacatures in Amsterdam via Youbahn

Vind jouw ideale bijbaan via Youbahn. Bij ons krijg je elke week salaris, ontvang je vakantiegeld én bouw je gewoon pensioen op. En doordat je altijd verzekerd bent tijdens het werk, kan je flexibel én zorgeloos geld verdienen. Vind jouw ideale schoonmaak vacatures in Amsterdam via Youbahn en maak nu een account aan.

Maak nu een account aan

Schoonmaakpersoneel in Amsterdam gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij als organisatie op zoek naar flexibel inzetbaar schoonmaakpersoneel in Amsterdam? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Plaats zelf je shifts, bepaal je uurloon en kies de ideale Youbahner uit alle reacties. Zo vind je altijd direct zelf de juiste kandidaat. Ook handig wanneer je wil bouwen aan een flexpool van schoonmaakmedewerkers. En nog iets – Youbahn regelt de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen. Daarvoor ontvang je van ons een wekelijkse verzamelfactuur. Scheelt jou weer tijd.

Meld je nu aan als opdrachtgever