Business Development Manager

“Wauw! Net echt een goede meeting gehad met mijn collega’s over de aanpak van komende periode.” Sales bij Youbahn is het enthousiasmeren van bedrijven over ons platform. Je werkt in een betrokken en gemotiveerd team.

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij zijn geen uitzendbureau, maar het eerste online uitzendplatform wat vraag en aanbod bij elkaar brengt. Via ons platform bepalen jongeren zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van reacties de Youbahner die het beste bij de shift past. Wij zijn een jong tech bedrijf in de fase van start-up naar scale-up. Heb jij zin om onderdeel te zijn van dit succes? Solliciteer dan direct.

Als Business Development Manager ga je aan de slag met het opbouwen van je eigen netwerk. Hierin positioneer je jezelf als expert van uitzendplatforms. Met behulp van salesautomation, volg je warme leads op, belt met potentiele klanten en geeft online demo’s van ons platform. Jouw doel is om zo veel mogelijk bedrijven aan te sluiten bij ons uitzendplatform. Denk aan restaurants, hotels, winkel(ketens), logistieke bedrijven en schoonmaakbedrijven.


Verantwoordelijkheden

    Het beheren en laten groeien van je klantenbestand. Je maakt datagedreven besluiten met de lead of klant in gedachten. Je volgt (geautomatiseerde) kansen binnen je klantenbestand op om de business continu te stimuleren. Het vinden en werven van nieuwe klanten door proactief contact op te nemen Het opvolgen van warme leads en helpen door de sales cyclus Je kan goed communiceren, niet alleen binnen het team, maar ook richting klanten. Daarin weet je de missie van Youbahn goed over te brengen.


Functie-eisen

    Datagedreven en innovatief HBO/WO werk- en/of denkniveau Kennis van HubSpot is een pré 0 – 5 jaar relevante werkervaring Gemotiveerd, energiek en zelfstartend


Ons aanbod

    Toffe werkplek in Amsterdam met een bar, tafelvoetbaltafel, dartboard en heerlijke koffie; Goed salaris met bonusregeling; Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling; 26 vakantiedagen; Reiskosten- en pensioensregeling; Mogelijkheid tot thuiswerken.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kopje koffiedrinken? Mail naar Ard via a.huininga@youbahn.nl of stuur je cv en motivatie direct naar a.huininga@youbahn.nl.