Retentie agent gezocht in Amsterdam

Voor opdrachtgever Global Marketing Bridge zijn we op zoek naar een retentie agent. Als gedreven retentie agent op onze binnendienst bel je zowel al bestaande particuliere als zakelijke klanten actief op of na. Denk hierbij aan het nabelen voor een kwaliteitscheck of het heractiveren van verloren klanten. Als enthousiaste retentietopper zorg je voor positieve gespreksvoering. Je bent een echte professional die heel goed luistert en als geen ander snapt waar je klanten mee kunt verrassen. Vind jij het leuk om klantgerichte service te verlenen heb jij al een ervaring in een commerciële rol, dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit betreft een job van minimaal 24 uur in de week met optie tot full-time die per direct 5 dagen in de week beschikbaar is voor een lange periode. Denk hierbij om te beginnen aan werkdagen van 11:00 tot maximaal 20:00, echter kan je na inwerking ook om 9:00 beginnen.

Bij deze job draait het om bestaande klanten om verloren klanten wederom te overtuigen, behouden van bestaande klanten en feedback verkrijgen over de service. Je moet snel kunnen schakelen en verwachten daarom een HBO/WO werk/denk niveau.

Let op: Een kennismaking op voorhand is een vereiste.

arrow