Werken waar en wanneer je wil als receptionist?

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bekijk ons aanbod van receptionist vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en ga aan de slag!

Werk jij graag met mensen, heb jij absoluut geen belangst en bezit je over een flinke dosis enthousiasme? Dan is werken als receptionist echt iets voor jou! Bij Youbahn vind je verschillende receptionist vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Receptionist vacatures op Youbahn

Werken als receptionist waar en wanneer je zelf wil? Ga dan aan de slag via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons ben jij aan zet. Als Youbahner bepaal je zelf waar en wanneer je werkt.

Werken als receptionist

Als receptionist ben je voor veel klanten en bezoekers het eerste aanspreekpunt binnen een bedrijf. Niet gek dus dat je het leuk moet vinden om mensen te woord te staan (zowel in real life als telefonisch of per mail). Daarnaast is het fijn wanneer je van nature spontaan en enthousiast bent en weet van aanpakken. Kan je al deze punten afvinken? Dan is een job als receptionist dé job voor jou!

Welke receptionist vacatures heeft Youbahn?

Elk kantoor of bedrijf dat klanten of bezoekers ontvangt heeft een receptionist nodig. Maar werken als receptionist kan ook bij andere opdrachtgevers. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken achter de balie van een dierentuin? Of juist op een camping? Via Youbahn kan je aan de slag bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Bekijk al onze vacatures voor receptionist

Werken als receptionist via Youbahn

Via Youbahn vind je direct flexibel werk als receptionist. Maak een account aan en reageer op shifts die je leuk vindt! Wanneer je wordt uitgekozen door de opdrachtgever ga je aan het werk. Op het platform van Youbahn vind je twee type vacatures. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag(deel). Hier kan je onbeperkt op reageren. Jobs zijn banen voor een langere periode. In overleg met de opdrachtgever bepaal je je precieze werkdagen.

Makkelijk te combineren

Werken als receptionist via Youbahn is makkelijk te combineren met je studie! Je bepaalt namelijk helemaal zelf waar en wanneer je werkt. En ben je even te druk om te werken? Dan werk je gewoon tijdelijk niet. Zo zit je nergens aan vast.

Alles goed geregeld

Als Youbahner wordt alles goed voor je geregeld. Je krijgt wekelijks je salaris, je ontvangt vakantiegeld én je bouwt pensioen op. En dat alles terwijl je zelf kiest waar en wanneer je werkt. Klaar voor flexibel werk als receptionist? Maak een account aan en ga aan het werk!

Maak een account aan

Receptionist gezocht?

Op zoek naar flexibele receptionistes of administratief personeel voor jouw organisatie? Als opdrachtgever bij Youbahn vind je direct flexibel personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Zelf de touwtjes in handen

Als opdrachtgever bij Youbahn bepaal je altijd zelf wie er voor jou komt werken en tegen welk uurloon. Na plaatsing van shifts kies je namelijk zelf de ideale Youbahner. En ben je tevreden over een Youbahner? Dan nodig je hem of haar uit voor je flexpool!

Goed geregeld

Hoewel je als opdrachtgever zelf de touwtjes in handen houdt, regelen wij de rest voor je. Van uitbetaling van salaris en vakantiegeld tot de opbouw van pensioen – wij regelen het. De Youbahners die voor jou komen werken zijn bovendien allemaal verzekerd. Direct flexibel personeel vinden? Meld je dan aan als opdrachtgever. Met 3.000 Youbahners is er altijd wel een kandidaat voor jouw shift!

Meld je aan als opdrachtgever