Opzoek naar een bijbaan in de zorg?

Youbahn is hét flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Al onze zorg vacatures vind je hier.

Geld bijverdienen met een bijbaan in de zorg? Op het flexibele uitzendplatform van Youbahn vind je de leukste zorg vacatures bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Welke zorg vacatures heeft Youbahn?

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Bij ons geen verplichte diensten – je bepaalt altijd zelf waar en wanneer je wil werken. Ga aan de slag als medewerker in een coronateststraat of kies voor een job als huishoudelijke ondersteuning in een zorgorganisatie. De meeste flexibele zorg vacatures voor studenten vind je op Youbahn.

Gig of job

Op het platform van Youbahn vind je twee verschillende soorten zorg vacatures: gigs en jobs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag of korter. Je kan hier onbeperkt op reageren, je hoeft namelijk pas aan de slag wanneer de opdrachtgever jou uitkiest. Jobs zijn banen voor een langere periode, bijvoorbeeld twee maanden. Wanneer je precies gaat werken, bepaal je samen met de opdrachtgever.

Bekijk onze zorg vacatures

Vacature overzicht Zorg & schoonmaak

Bijbaan in de zorg

Ben jij zorgzaam maar ook een doorpakker? Dan is een bijbaan in de zorg perfect voor jou. Voor de bijbanen in de zorg van Youbahn heb je geen zorgdiploma nodig. Je hebt de keuze uit verschillende zorginstellingen. Van ondersteuning in de huishouding tot medewerker in een teststraat - met een bijbaan in de zorg maak je jezelf écht nuttig en je krijgt er nog voor betaald ook.

Werken in de zorg als student

Een bijbaan in de zorg als student lastig te combineren? Juist niet! Werken in de zorg kan je goed combineren met je studie. Aan de slag op je vaste vrije dag of juist liever in de avonduren of het weekend? Er is altijd wel een shift die past bij jouw planning! En heb je even geen tijd? No stress, dan reageer je gewoon even niet op shifts. Bij Youbahn bepaal je immers altijd zelf waar én wanneer je werkt.

Zorg vacatures via Youbahn

Op zoek naar flexibele zorg vacatures bij jou in de buurt? Maak dan nu een account aan bij Youbahn. Bij ons krijg je wekelijks je salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld, bouw je pensioen op én ben je standaard verzekerd tijdens het werk. Dat noemen wij: zorgeloos en flexibel geld verdienen. Direct zorg vacatures vinden? Maak nu een account aan.

Maak een account aan

Zorgpersoneel gezocht?

Ben jij als organisatie op zoek naar flexibel zorgpersoneel? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Via Youbahn vind je direct de juiste kandidaten en hou je altijd de touwtjes in handen. Na het plaatsen van beschikbare shifts bepaal je zelf wie er voor je komt werken en voor welk uurloon. En na tevreden shifts kan je een Youbahner uitnodigen voor je flexpool. Zo ben je altijd verzekerd van flexibel personeel.

Alles geregeld

Het mooiste van dit alles? Wij regelen de uitbetaling van gewerkte uren, vakantiegeld en pensioen! Hiervoor ontvang je wekelijks een verzamelfactuur. Ook tijdens het werk zijn Youbahners gewoon verzekerd. Zo hoef je je als opdrachtgever nergens zorgen over te maken. Vind direct flexibel zorgpersoneel en meld je nu aan als opdrachtgever.

Meld je aan als opdrachtgever