Administratief medewerkers

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een financial administratief medewerker/ bedrijfsadministrateur student met enkele ervaring met de financiele administratie. De voornaamste taak van de financieel administratief medewerker is de financiële informatie van de klant controleren. Hij/zij biedt financieel-administratieve ondersteuning aan het team. Controleert en bewerkt dagboeken; verricht activiteiten voor het debiteuren en crediteurenbeheer, levert informatie aan het CBS en ondersteund bij het verrichten van enkele vraagstukken.

Wie zoeken wij?

Je hebt een passie voor cijfers en je bent oplossingsgericht. Je werkt graag voor een dynamische en snel groeiende organisatie. Je bent zowel analytisch als communicatief sterk en je wil graag jezelf verder ontwikkelen, dan ben je bij ons van harte welkom!

Over Opple Lighting

Ons geheim? Onze unieke bedrijfscultuur. OPPLE heeft met een klein team in 2014 een Europees kantoor geopend. Ons bedrijf is in de laatste 5 jaar gestaag gegroeid en dat geldt ook voor het aantal collega's die voor u klaar staan. Zij vertegenwoordigen ons bedrijf en de bedrijfswaarden met plezier, zijn onze klanten graag van dienst en zullen u altijd bljiven verrassen. We houden het graag simpel; we handelen snel en we doen wat we beloven. We durven onszelf elke dag uit te dagen. We geven om onze klanten en om elk lid van ons team, en bovenal … We hebben plezier in wat we doen!

Rooster

DagTijd vanafTijd tot
Maandag08:30 uur17:00 uur
Woensdag08:30 uur17:00 uur
Vrijdag08:30 uur17:00 uur

Dit rooster wordt wekelijks herhaald.