Huishoudster

Wat ga je doen?

Wat ga je doen? Jouw taak is om, met respect voor de woonomgeving, bij de klanten thuis schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.Vooraf wordt door de planning verteld naar welke klant(en) je gaat en wat de taken bij die klant(en) zijn. Deze informatie krijg je telefonisch door en kan je lezen in het ondersteuningsplan dat bij de klant thuis aanwezig is. Heb je een dag van tevoren nog geen informatie gekregen? Neem dan contact op met de afdeling planning: 020-7371829, en geef aan in welke postcode gebeid je werkt/gaat werken. Let op: een VOG aanvraag is een vereiste, deze wordt vergoed door de opdrachtgever. Het is belangrijk dat je minimaal 1 maand voor 15 uur in de week beschikbaar bent. Wie zoeken wij? Je werkt zelfstandig. Kleed jezelf netjes, stel jezelf duidelijk voor bij de klant en zorg dat je altijd legitimatie bij je hebt. Hier kan de klant naar vragen. Je komt namens Madeliefje Thuiszorg helpen bij het huishouden. Je gebruikt de schoonmaakspullen van de klant zelf. Vraag aan het einde van je werk of de klant ook tevreden is met jouw hulp. Als er nog bijzonderheden zijn dan geef je dat na de shift telefonisch door aan de planning. Over Madeliefje thuiszorg Onderdeel van de dienstverlening van Madeliefje Thuiszorg is huishoudelijke hulp thuis verzorgen bij klanten die nog thuis wonen en hulpbehoevend zijn. Voor deze shift ontvang je € 1,18 aan fietsvergoeding per gewerkte dag.

Wie zoeken wij?

- Je bent nauwkeurig - Je bent een harde werker - Je bent flexibel in werktijden - Je bent minimaal 15 uur beschikbaar in de week - Je woont in omgeving Amsterdam - Een VOG aanvragen is een vereiste om te starten

Over Madeliefje Thuiszorg

Madeliefje Thuiszorg is een organisatie met veel ervaring binnen de thuiszorg, waarbij uw wensen als onze cliënt vooropstaan.