Orderpicker

Wat ga je doen?

Je verzorgt de verzending van de producten die door onze opdrachtgevers bij ons in opslag zijn gegeven. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het orderpicken van artikelen; Het inpakken en verzendklaar maken van deze artikelen; Het verwerken van retour gestuurde artikelen. Wij werken in een twee ploegendienst, van 08.00 tot 17.00 uur en van 14.00 tot 23.00 uur, waarbij het aantal uren dat je werkt kan variëren.

Wie zoeken wij?

We zijn altijd op zoek naar mensen die een verschil willen maken en waarde kunnen toevoegen aan onze organisatie. De eigenschappen waar we waarde aan hechten zijn: betrokkenheid, verantwoordelijkheid, professionele vaardigheden en het vermogen om kennis te delen. Beschik jij over onderstaande eigenschappen en punten, reageer dan direct! Je bent nauwkeurig, ordelijk, oplettend, hebt doorzettingsvermogen en functioneert goed in een team; - Je bent flexibel en minimaal 24 tot 40 uur per week beschikbaar; - Je beschikt over eigen vervoer om op Moerdijk te kunnen komen; - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Let op: Jeugdlonen zijn van toepassing.

Over DSV Multi-Channel Fulfilment

Welkom bij DSV Multi-Channel Fulfilment! Fulfilment binnen DSV omvat feitelijk de hele order en service keten. Daarom is het zo belangrijk voor onze klant dat fulfilment diensten samen één naadloos geheel vormen. Iedere extra schakel in deze keten leidt immers tot extra foutkansen, vertraging en miscommunicatie. Het veilig stellen van een merkbeleving stelt hoge eisen aan zowel het fulfilment proces als aan onze fulfilment partner. Daarom bieden wij alle multi-channel fulfilment diensten onder één dak. Een oplossing zónder zwakke schakels, van orderontvangst tot after-sales.