Thuiszorgmedewerker

Wat ga je doen?

Jouw taak is om, met respect voor de woonomgeving, bij de klanten thuis schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.Vooraf wordt door de planning verteld naar welke klant(en) je gaat en wat de taken bij die klant(en) zijn. Deze informatie krijg je telefonisch door en kan je lezen in het ondersteuningsplan dat bij de klant thuis aanwezig is. Heb je een dag van tevoren nog geen informatie gekregen? Neem dan contact op met de afdeling planning: 085-8772469, en geef aan in welk gebied je werkt/gaat werken. Heb je een dag van tevoren nog geen informatie gekregen? Neem dan contact op met de afdeling planning: 085-8772469, en geef aan in welk gebied je werkt/gaat werken. Als er nog bijzonderheden zijn dan geef je dat na de shift telefonisch door aan de planning. Voor deze shift ontvang je € 1,18 aan fietsvergoeding per gewerkte dag.

Let op: VOG is verplicht voor deze functie. Nog geen VOG? Vraag deze hier aan. Het aanvraagproces kan even duren, dus doe dit direct!

Wie zoeken wij?

- Je bent nauwkeurig - Je bent een harde werker - Je bent flexibel in werktijden - Je bent minimaal 1 maand 15 uur beschikbaar in de week - Je woont in omgeving Amsterdam - Een VOG aanvragen is een vereiste om te starten

Over Dalazorg

Onderdeel van de dienstverlening van Dalazorg is huishoudelijke hulp thuis verzorgen bij klanten die nog thuis wonen en hulpbehoevend zijn.