Thuiszorgmedewerker

Wat ga je doen?

Bij Aafje kan je op een eenvoudige manier een zinvolle bijdragen leveren aan de samenleving. Onder begeleiding van een ervaren zorgverlener ga je thuis bij cliënten schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Er bestaat een kans dat een huishouden huisdieren heeft of dat er gerookt wordt binnen. Het is dus belangrijk dat je hier niet allergisch voor bent. Nadat jij jezelf hebt ingepland voor deze leuk job, zal Aafje contact met jou opnemen om de planning op je gemak door te nemen. Daarnaast zal Aafje alle ins-en outs met je doornemen. Mocht je na het gesprek met Aafje toch nog een vraag hebben of ben je nog niet gebeld? Dan mag jij Aafje natuurlijk ook zelf bellen: 0180-642233 Na het telefoon gesprek ben jij volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan. Eenmaal bij de cliënt aangekomen stel jij je uiteraard netjes voor, het gaat immers om een oudere doelgroep. Heel soms komt het voor dat ze naar je legitimatie vragen, laat deze dan even aan ze zien. Vervolgens krijg jij de schoonmaakspulletjes van de cliënt en ga je lekker aan de slag. Achteraf houd je nog even kort praatje en vraag je even of als naar wens is. Let op: Het vermelde adres is fictief. Je krijgt de adressen van de opdrachtgever door. Alleen de cliënt uren worden betaald. Betreffende deze job zal dit plaats vinden binnen omgeving Vlaardingen Heb je 1 dag van tevoren nog geen informatie gekregen? Neem dan contact op met de afdeling planning: 0180-642233, en geef aan in welke regio je werkt/gaat werken. Ter voorbereiding kopieer deze link om een goed beeld te krijgen wat werken in de thuiszorg bij Aafje inhoudt: https://www.youtube.com/watch?v=d1D2UKuYfMA Let op: Voor deze dienst is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist. Plan jezelf in en YOUBAHN neemt contact met je op om je VOG aan te vragen. De kosten van de VOG-aanvraag worden vergoed door YOUBAHN. Wel wordt er verwacht dat je meerdere diensten zal draaien. Nadat je de betaling hebt gedaan, ontvang je een mail met een PDF bestand van je aanvraag en de betaling, mail deze naar info@youbahn.nl en neem deze mee naar je diensten bij Aafje Zorg Thuis. Wanneer je de VOG hebt ontvangen dien je deze mee te nemen naar je diensten bij Aafje Zorg Thuis en maak je een foto ervan en mail je deze naar info@youbah.nl. Dan krijg je de kosten van je VOG vergoed.

Let op: VOG is verplicht voor deze functie. Nog geen VOG? Vraag deze hier aan. Het aanvraagproces kan even duren, dus doe dit direct!

Wie zoeken wij?

- Aanpakkersmentaliteit; - Affiniteit met ouderen; - Communicatief vaardig; - Dienstverlenend; - Betrouwbaar.

Over Aafje Hulpthuis

Thuis is de plek waar onze klanten, veelal ouderen, helemaal zichzelf kunnen zijn. Alleen, met familie of vrienden. Als er huishoudelijke ondersteuning (HO) nodig is, biedt Aafje Hulpthuis een helpende hand, in de eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen onze klanten langer hun eigen leven leiden.