Op zoek naar schoonmaak vacatures?

Op zoek naar schoonmaak vacatures? Ga aan de slag via Youbahn, het flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Kan jij wel wat extra inkomen gebruiken en ben je op zoek naar schoonmaak vacatures? Ga aan de slag via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Via onze website of app vind je eenvoudig shifts in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Waar kan ik werken als schoonmaker?

Via het platform van Youbahn vind je schoonmaak vacatures bij verschillende opdrachtgevers in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Dat kan bij een schoonmaakbedrijf zijn of bij een kantoor. Je kan ook aan de slag als schoonmaker in de zorg. Uiteindelijk kies jij zelf voor welke opdrachtgever je werkt.

Gig of job

Op het platform van Youbahn vind je verschillende soorten shifts: gigs en jobs. Onder elke shift staat een datum. Een gig is een shift van één dag. Je kan op zoveel gigs reageren als je wil. Een job is voor meer dan een dag. Samen met de opdrachtgever bepaal je vervolgens wanneer je precies gaat werken. Bekijk hier al onze schoonmaak vacatures.

Vacature overzicht schoonmaak

Werken als schoonmaker

Ben jij van jezelf netjes en schoon? Dat is een goede eigenschap wanneer je gaat werken als schoonmaker! Daarnaast moet je als schoonmaker niet alleen nauwkeurig, maar ook snel kunnen werken. En dat vereist best wat uithoudingsvermogen.

Schoonmaak werk combineren met je studie

Werken in de schoonmaak kan je goed combineren met bijvoorbeeld je studie. Zo volg je overdag colleges en steek je ’s avonds de handen uit de mouwen. Wil je liever een hele dag per week aan het werk? Of heb je door tentamens even geen tijd over om te werken? No stress, op het flexibele platform van Youbahn bepaal je zelf wanneer je werkt. Nadat je je hebt ingeschreven op een shift, krijg je per mail te horen of je bent uitgekozen. Het enige wat jij vervolgens nog moet doen is de shift draaien en achteraf je uren aan ons doorgeven.

Schoonmaak vacatures van Youbahn

Bij Youbahn krijg je elke week salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld én bouw je pensioen op. En tijdens het werk ben je altijd verzekerd. Zo kan jij zorgeloos geld verdienen waar en wanneer het jou uitkomt. Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als schoonmaker? En wil je zelf bepalen hoe vaak en waar je werkt? Maak dan een account aan en reageer direct op schoonmaak vacatures bij jou in de buurt.

Maak een account aan

Op zoek naar schoonmaakpersoneel?

Ben jij op zoek naar flexibel schoonmaakpersoneel? Via het platform van Youbahn vind je snel de juiste kandidaat voor jouw shifts. Hierbij bepaal je altijd zelf wie er voor je komt werken en tegen welk uurloon. Bouw je eigen flexpool op van gemotiveerde studenten en registreer je nu als opdrachtgever. Dan regelen wij de uitbetalingen en de opbouw van pensioen en vakantiedagen.

Registreer je nu als opdrachtgever