Op zoek naar productiemedewerker vacatures?

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De leukste productiemedewerker vacatures vind je hier.

Werk jij graag in een team en draai je je hand niet om voor een beetje hard werken? Ga aan de slag als productiemedewerker in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht via Youbahn.

Productiemedewerker vacatures op Youbahn

Bij Youbahn, hét uitzendplatform voor flexibel werk, ben jij aan zet. Je bepaalt namelijk altijd zelf waar en wanneer je werkt. Op ons platform vind je verschillende productiemedewerker vacatures bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

Werken als productiemedewerker

Het precieze werk van een productiemedewerker verschilt van bedrijf tot bedrijf. In de basis ben je altijd bezig met het maken of verzamelen van een product. Dat kan in een productielijn zijn of in een magazijn. Ook ben je vaak bezig met het controleren van producten of het inpakken van goederen. Werken als productiemedewerker doe je altijd in een team. Hou jij van teamwork? Dan is dit de job voor jou!

Werken als productiemedewerker in Amsterdam

Werken als productiemedewerker kan in Amsterdam bij enorm veel bedrijven. In onze hoofdstad zijn namelijk enorm veel productiebedrijven gevestigd. Via Youbahn kan je werken bij de meest uiteenlopende productiebedrijven in Amsterdam.

Werken als productiemedewerker in Rotterdam

Rotterdam heeft nog steeds een van de grootste havens ter wereld. Dat betekent dat er veel logistieke bedrijven gevestigd zijn. Werken als productiemedewerker in Rotterdam kan dan ook bij verschillende opdrachtgevers.

Werken als productiemedewerker in Utrecht

Liever aan de slag in de Domstad? Ook dat kan bij Youbahn. Verschillende van onze opdrachtgevers zijn namelijk continu op zoek naar productiemedewerkers in Utrecht.

Bekijk hier al onze productiemedewerker vacatures

Werken als productiemedewerker via Youbahn

Werken als productiemedewerker via Youbahn is easy. Je reageert op beschikbare shifts en gaat aan het werk wanneer je wordt uitgekozen door de opdrachtgever. Shifts via Youbahn zijn of gigs of jobs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dagdeel en jobs zijn banen voor een langere tijd. In overleg met de opdrachtgever bepaal je wanneer je precies werkt.

Zelf in te delen

Flexibel werk dat je zelf indeelt – dat is werken via Youbahn. Je reageert alleen op shifts die jou uitkomen en bepaalt zo zelf waar en wanneer je werkt. Even geen tijd? Geen probleem, dan reageer je gewoon niet. Bij Youbahn zit je nergens aan vast.

Makkelijk en snel verdienen

Komt het einde van de maand voor jou altijd te vroeg? Bij Youbahn ontvang je wekelijks salaris! Ook krijg je vakantiegeld en bouw je pensioen op. Ook tijdens het werk hoef je je nergens zorgen over te maken, je bent gewoon verzekerd. Direct werken als productiemedewerker? Maak een account aan.

Maak direct een account aan

Productiemedewerkers gezocht?

Op zoek naar productiemedewerkers voor jouw bedrijf in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Als opdrachtgever bij Youbahn vind je direct flexibel personeel én hou je zelf de touwtjes in handen.

Bepaal zelf wie er voor je komt werken

Als opdrachtgever bepaal je altijd zelf wie er voor jou komt werken en tegen welk uurloon. Bovendien regelen wij de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen voor je. Youbahners die bij jou werken zijn trouwens altijd verzekerd.

Bouw een flexpool

Heb jij last van wisselende drukte? Bouw dan een flexpool via Youbahn! Youbahners waarover je tevreden bent nodig je hier eenvoudig voor uit. Zo beschik je altijd over flexibel personeel. En met meer dan 3.000 Youbahners is er altijd wel een kandidaat in de buurt te vinden! Meld je nu aan als opdrachtgever en vind direct flexibele productiemedewerkers.

Meld je aan als opdrachtgever