Op zoek naar orderpicker vacatures?

De meest flexibele bijbaan als orderpicker vind je op Youbahn, hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Op zoek naar flexibel werk als orderpicker? Bij Youbahn vind je dagelijks nieuwe shifts als orderpicker in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt.

Orderpicker vacatures vind je op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Bij ons zit je namelijk nergens aan vast – je hebt altijd de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer je werkt. Als Youbahner ontvang je bovendien wekelijks salaris en vakantiegeld. Ook bouw je pensioen op. Op zoek naar orderpicker vacatures? Zo gevonden bij Youbahn!

Werken als orderpicker

Een orderpicker zorgt ervoor dat het logistieke proces in een magazijn of opslagplaats zo soepel mogelijk verloopt. Dat betekent helpen bij laden en lossen, producten controleren en bestellingen samen stellen. Jij zorgt ervoor dat alle goederen verzendklaar zijn. In sommige bedrijven rij je trouwens ook met een heftruck, mits je over het juiste certificaat beschikt.

Voor wie is werken als orderpicker geschikt?

Als orderpicker is het belangrijk dat je een aanpakker bent. Je moet immers aardig wat dozen sjouwen. Daarnaast is het handig als je zorgvuldig kan werken. Elke bestelling die je samenstelt moet compleet zijn en gecontroleerd worden. Ten slotte helpt het ook als je graag in een team werkt. Van chauffeurs tot mede orderpickers of andere magazijnmedewerkers – je werkt als orderpicker nooit alleen!

Welke orderpicker vacatures heeft Youbahn?

Werken als orderpicker kan bij de meest uiteenlopende bedrijven. Elk bedrijf dat goederen heeft opgeslagen in een magazijn, maakt namelijk gebruik van orderpickers. De orderpicker vacatures van Youbahn vind je dan ook in heel Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ga aan de slag in het magazijn van een groothandel of kies voor het distributiecentrum van een postorderbedrijf.

Bekijk hier onze orderpicker vacatures

Overzicht vacatures logistiek en productie

Hoe werkt Youbahn?

Op Youbahn ben jij aan zet. Op ons platform vind je twee soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag. Jobs zijn banen voor een langere periode. In overleg met de opdrachtgever bepaal je vervolgens wanneer je precies gaat werken.

Flexibel én goedbetaald werk

Werken als orderpicker via Youbahn betekent flexibel werken voor een goed uurloon! Na het aanmaken van je profiel reageer je onbeperkt op shifts die jou leuk lijken. Wanneer de opdrachtgever je uitkiest, ga je aan de slag.

Vergroot de kans om gekozen te worden

Na elke shift krijg je van de opdrachtgever een beoordeling. Hoe meer hoge beoordelingen, hoe eerder je de volgende keer wordt gekozen. En is een opdrachtgever echt tevreden over je? Dan kan hij of zij je ook uitnodigen voor een flexpool. In dat geval kan de opdrachtgever je voortaan persoonlijk uitnodigen voor beschikbare shifts. Wil jij direct flexibel werk als orderpicker vinden? Maak dan een account aan.

Maak een account aan

Orderpickers gezocht?

Juist op zoek naar orderpickers in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons bepaal je altijd zelf wie er voor je komt werken en tegen welk uurloon. Zo hou je de touwtjes in handen. En de uitbetaling van gewerkte uren, vakantiegeld en de opbouw van pensioen? Die regelen wij! Je ontvangt daarvoor wekelijks een verzamelfactuur.

Bouw een flexpool

Ben je tevreden over de Youbahners die bij je gewerkt hebben? Nodig ze dan uit voor je flexpool en beschik direct over flexibel personeel wanneer je ze nodig hebt! Meld je nu aan als opdrachtgever en start met het bouwen van jouw eigen flexpool.

Meld je aan als opdrachtgever