Op zoek naar een studenten bijbaan?

Op zoek naar een studenten bijbaan? Ga aan de slag via Youbahn, het flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Heb jij zin om geld te verdienen maar wil je wel zelf kunnen bepalen waar en wanneer je werkt? Ga dan aan de slag via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Via onze website of app vind je eenvoudig werk in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Zo combineer je werk en studie maar wel alleen wanneer het jou uitkomt.

Studentenwerk combineren met studie

Bij Youbahn weten we hoe druk het studentenleven kan zijn. Colleges volgen, taken bij een vereniging, sporten, je sociale contacten onderhouden - en geld verdienen natuurlijk! Bij ons heb je daarom de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Kan je een periode minder werken vanwege bijvoorbeeld tentamens? Dan reageer je gewoon minder of niet op beschikbare shifts.

Waar kan ik werken als student?

Via Youbahn vind je vacatures voor verschillende opdrachtgevers in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Deze opdrachtgevers zijn actief in de meest uiteenlopende branches, van horeca tot retail of de zorg. En wat dacht je van een job in een callcenter of op een tof festival? Er is altijd wel een shift die past bij jou. Je bepaalt ten slotte zelf waar en wanneer je werkt.

Job of gig

Op het platform van Youbahn vind je verschillende soorten shifts: jobs en gigs. Jobs zijn banen voor een langere periode. In dit geval bepaal je samen met de opdrachtgever wanneer je precies gaat werken. Gigs zijn shifts van één dag of korter. Je kan je aanmelden voor zoveel gigs als je wil, je hoeft namelijk pas aan het werk wanneer een opdrachtgever jou daadwerkelijk uitkiest.

Vacature overzicht

Studentenbaan vinden

Op zoek naar een makkelijke manier om zelf te kiezen wanneer je wil werken? Via het platform van Youbahn vind je dagelijks nieuwe shifts bij verschillende opdrachtgevers. Kies zelf of je voor een gig gaat of voor een job – jij bent aan zet. Nadat je je hebt aangemeld voor een shift, krijg je vanzelf een mail of je door de opdrachtgever bent uitgekozen. Na afloop van je shift krijg je van elke opdrachtgever een beoordeling. Die review helpt je om bij volgende shifts eerder gekozen te worden.

Vind jouw studenten bijbaan via Youbahn

Ben jij op zoek naar flexibel werk en wil je elke week salaris ontvangen? Ga dan aan het werk via Youbahn. Bij ons ontvang je naast salaris ook vakantiegeld én bouw je pensioen op. En tijdens het werk hoef je je nergens zorgen over te maken: je bent gewoon verzekerd en wij regelen jouw betalingen. Wil jij graag zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Vind dan jouw studentenbaan via Youbahn. Al meer dan 3.000 Youbahners gingen je voor!

Maak nu een account aan

Op zoek naar een studentenuitzendbureau? Meld je aan als opdrachtgever

Ben jij op zoek naar flexibel personeel? Via Youbahn vind je makkelijk en snel de ideale kandidaten voor jouw werk. Plaats eenvoudig je shifts online en kies zelf de juiste Youbahner uit alle reacties. Elke week ontvang je van ons een verzamelfactuur. Wij regelen vervolgens de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen.

Meld je nu aan als opdrachtgever