Op zoek naar een flexibele bijbaan in Utrecht?

Op zoek naar een flexibele en goed betaalde bijbaan in Utrecht? Op het platform van Youbahn bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt.

Utrecht is een geweldige studentenstad waar je je nooit hoeft te vervelen. Naast je studie ben je druk met sporten en vrienden. Hoe chill is het dan als je je werk flexibel zelf kan inplannen? Dat kan bij Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons zit je nergens aan vast en kies je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Ga voor een job als schoonmaker of ga aan de slag als office manager. Jij kiest de shift die bij je past.

Hoe werkt Youbahn?

Flexibel werk vinden via Youbahn is super simpel. Maak een account aan, teken een overeenkomst en reageer op shifts bij jou in de buurt. En vergeet niet je loonheffingsverklaring in te vullen! Hiermee geef je namelijk aan of je loonheffingskorting wil ontvangen (een korting zodat je minder belasting hoeft te betalen over je loon).

Job of gig

Op het platform van Youbahn vind je twee soorten shifts: jobs en gigs. Gigs zijn shifts van één dag of korter. Jobs zijn banen waarbij je een langere periode op één plek werkt. In overleg met de opdrachtgever beslis je je exacte werkdagen. Je kan onbeperkt reageren op shifts die jou leuk lijken. Pas wanneer je wordt uitgekozen door de opdrachtgever, ga je aan de slag.

Zo geregeld

Werken via Youbahn is easy. Nadat je bent uitgekozen door een opdrachtgever ga je aan de slag. Vervolgens hoef je alleen nog maar je gewerkte uren en pauzes aan ons door te geven. Youbahn regelt vervolgens de betaling. Bij ons ontvang je trouwens wekelijks salaris én vakantiegeld.

Waar in Utrecht kan ik werken?

Via Youbahn kan je werken bij verschillende opdrachtgevers in Utrecht. Vind je het leuk om dingen te regelen? Ga dan aan de slag als administratief medewerker of office manager. Liever de mouwen opstropen? We hebben ook werk in de logistiek, horeca of bezorging. Pak een shift mee als koerier, logistiek medewerker of ga aan de slag op je favoriete festival als barkeeper. Met zoveel keuze zit er altijd wel een shift tussen voor jou.

Bekijk onze shifts in Utrecht

Snel een bijbaan in Utrecht vinden via Youbahn

Zo snel mogelijk een flexibele bijbaan in Utrecht vinden? Vul dan je profiel aan met relevante werkervaring. Je profiel versterken doe je door middel van de reviews die je na elke gewerkte shift krijgt van opdrachtgevers. Hoe meer hoge beoordelingen hoe sterker je profieler. En hoe sterker je profiel, hoe sneller je wordt uitgekozen voor jouw droomshift!

Altijd flexibel werken in een pool

Wanneer een opdrachtgever tevreden over je is, kan hij of zij je uitnodigen voor een flexpool. Zo kan je direct benaderd wordt als er werk voor je is en vind jij dus nog sneller flexibel werk.

Vind direct flexibel werk in Utrecht via Youbahn

Als Youbahner ontvang je wekelijks salaris, krijg je vakantiegeld en bouw je pensioen op. Tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. En het mooiste? Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Maak nu een account aan bij Youbahn en vind direct flexibel werk in Utrecht.

Maak een account aan

Op zoek naar flexibel personeel in Utrecht?

Ben jij juist op zoek naar flexibel personeel in Utrecht? Meld je dan aan als opdrachtgever! Als opdrachtgever bij Youbahn hou je altijd de touwtjes in handen: jij bepaalt wie er voor je komt werken en voor welk uurloon. Wij nemen de uitbetaling van gewerkte uren en vakantiegeld voor onze rekening. Ook de opbouw van pensioen regelen wij. Direct flexibel personeel in Utrecht vinden? Meld je nu aan als opdrachtgever.

Meld je aan als opdrachtgever