Op zoek naar een bijbaan als afwasser?

Vacatures als afwasser in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je op Youbahn. Flexibel werken waar en wanneer jij werkt. Wekelijks salaris.

Wil jij wat bijverdienen als afwasser? Bij Youbahn vind je verschillende vacatures voor in de afwas. Wij zijn geen klassiek uitzendbureau. Op ons uitzendplatform bepaal je namelijk altijd zelf waar en wanneer je werkt.

Afwasser vacatures vind je op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Flexibel omdat je altijd zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Naast salaris ontvang je van ons vakantiegeld. Werk als afwasser vind je direct via Youbahn.

Werken als afwasser

Als afwasser zorg je ervoor dat alle vaat in de keuken van een hotel, restaurant of café er binnen no time weer blinkend uitziet. Afwassers zijn daarom een van de belangrijkste leden binnen een horecateam. Ben jij niet bang om je mouwen op te stropen, je hoofd koel te houden en je collega’s te helpen? Dan is een job als afwasser echt iets voor jou!

Waar kan ik aan de slag als afwasser?

Werken als afwasser kan op elke horecalocatie met een keuken. Maar je kan ook aan de slag op een camping! Via Youbahn vind je opdrachtgevers in heel Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wordt het dat leuke restaurant bij jou om de hoek of ga je aan de slag in een chic hotel? The choice is yours!

Bekijk hier al onze horeca vacatures

Hoe werkt Youbahn?

Werken via Youbahn is easy. Op ons platform vind je twee soorten afwasser vacatures: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van maximaal één dagdeel. Handig voor als je niet veel tijd hebt en je werk flexibel wil inplannen. Jobs zijn banen voor een langere periode. In overleg met de opdrachtgever bepaal je wanneer je precies werkt. Kies zelf de gig of job die past bij jou. Je hoeft pas aan het werk wanneer je wordt uitgekozen door de opdrachtgever.

Flexibel werk

Op zoek naar flexibel werk? Doordat je je werk bij Youbahn volledig zelf inplant, heb je nog genoeg tijd voor andere dingen. En ben je even druk met bijvoorbeeld je studie? Dan reageer je gewoon niet op onze shifts. Dat noemen wij nou flexibel werken.

Wekelijks uitbetaald

Zit jij altijd in geldnood? Geen stress! Bij Youbahn krijg je wekelijks je salaris uitbetaald. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en bouw je pensioen op. En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Zo hoef jij je geen te zorgen maken over een bord dat kapot valt. Direct aan het werk als afwasser? Maak een account aan en word Youbahner!

Maak direct een account aan

Afwasser gezocht?

Op zoek naar afwassers voor in jouw keuken? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn! Meer dan 91% van onze shifts wordt zelfs binnen één dag vervuld. Direct flexibel afwaspersoneel vinden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht doe je via Youbahn.

Direct flexibel personeel

Als opdrachtgever bij Youbahn hou je zelf de touwtjes in handen. Plaats de shifts waar je personeel voor nodig hebt en kies zelf de ideale Youbahner. Zo kies je altijd zelf wie er voor je komt werken (en tegen welk uurloon). En ben je tevreden over een Youbahner? Dan nodig je hem of haar uit voor je flexpool.

Goed geregeld

Als opdrachtgever bij Youbahn hoef je je geen zorgen te maken. De Youbahners die bij je komen werken zijn verzekerd. De uitbetaling van gewerkte uren, vakantiegeld en de opbouw van pensioen nemen wij voor onze rekening. Afwasser gezocht? Vind direct flexibel personeel via Youbahn en meld je aan als opdrachtgever.

Meld je aan als opdrachtgever