Op zoek naar een bijbaan als administratief medewerker?

Administratie vacatures vind je op Youbahn, hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

Op zoek naar flexibel administratief werk? Via Youbahn vind je binnen no time de administratieve bijbaan in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht die bij je past. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast.

Administratie vacatures vind je op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Naast wekelijks salaris, ontvang je vakantiegeld en bouw je pensioen op. Flexibele administratie vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je direct via Youbahn.

Werken als administratief medewerker

Werk jij graag nauwkeurig en precies? Dan is werken als administratief medewerker de job voor jou! Via Youbahn kan je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Van een groot kantoor op een industrieterrein tot een kleiner bedrijf midden in de stad – er is altijd wel een administratieve job die bij jou past.

Bekijk hier onze administratie vacatures

Overzicht vacatures callflex & office support

Hoe werkt Youbahn?

Als Youbahner bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Op ons platform vind je twee soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van maximaal één dag. Je kan hier onbeperkt op reageren en hoeft pas aan de slag wanneer de opdrachtgever jou uitkiest. Jobs zijn bijbanen voor een langere tijd, bijvoorbeeld twee maanden. Samen met de opdrachtgever bepaal je vervolgens de precieze duur en werkdagen.

Werken waar en wanneer je wil

Werk als administratief medewerker combineren met je studie? Easy! Je bepaalt namelijk altijd zelf waar en wanneer je werkt. Even niet werken? Geen probleem, dan reageer je gewoon even niet op beschikbare shifts. Dat is pas flexibel werken.

Alles goed geregeld

Als Youbahner wordt er goed voor je gezorgd! Je salaris wordt wekelijks uitbetaald, je ontvangt vakantiegeld en je bouwt pensioen op! En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Kan jij lekker zorgeloos geld verdienen! Direct flexibel werk als administratief medewerker vinden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht? Maak een account aan.

Maak direct een account aan

Administratief medewerker gezocht?

Op zoek naar administratief personeel? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn en vind direct flexibel administratief personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Zelf de touwtjes in handen

Als opdrachtgever bij Youbahn hou je zelf de touwtjes in handen. Plaats je beschikbare shifts en kies zelf de ideale Youbahner uit alle reacties. Met meer dan 3.000 Youbahners is er altijd wel een kandidaat voor jouw klus! En ben je tevreden over een Youbahner? Dan nodig je hem of haar uit voor je flexpool.

Bespaar tijd

Uren bijhouden, facturen opstellen – allemaal verleden tijd als opdrachtgever bij Youbahn. Na elke shift controleer je de door onze Youbahners ingezonden uren. De facturering en uitbetaling hiervan regelen wij. En de opbouw van vakantiedagen en pensioen? Die nemen wij ook voor onze rekening. Meld je aan als opdrachtgever bij Youbahn en vind direct flexibel administratief personeel.

Meld je aan als opdrachtgever