Op zoek naar administratie vacatures?

Youbahn is hét flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Al onze administratie vacatures vind je hier.

Administratie vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je via Youbahn. Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Bij ons bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Easy toch?

Welke administratie vacatures heeft Youbahn?

Youbahn is niet het klassieke uitzendbureau. Bij ons bepaal je namelijk altijd zelf of, waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Op ons platform vind je verschillende vacatures voor administratief werk bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld bij een groot (inter)nationaal kantoor waar je helpt met het digitaliseren van gegevens of met het verwerken van orders. Naast werk als administratief medewerker kan je ook aan de slag als office manager.

Gig of job

Op Youbahn vind je twee verschillende soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn korte, eenmalige shifts van maximaal één dag of korter. Je kan onbeperkt reageren op gigs. Je hoeft namelijk pas aan de slag wanneer je door de opdrachtgever uitgekozen wordt. Jobs zijn juist banen voor een langere periode. In overleg met de opdrachtgever bepaal je wanneer je precies gaat werken.

Vacature overzicht office support

Administratief werk

Kan jij goed nauwkeurig werken en behoud je altijd het overzicht? Dan is administratief werk dé job voor jou. Via Youbahn kan je binnen verschillende administratieve functies aan de slag. Bijvoorbeeld als office manager, receptioniste of telefoniste. Of gewoon als administratief medewerker. Heb je meer met data? Dan kan je ook aan de slag als data entry medewerker. Er is altijd wel een shift die past bij jou.

Administratieve bijbaan combineren met studie

Een administratieve bijbaan kan je uitstekend combineren met je studie! Ga aan de slag op één van je vrije dagen of juist in het weekend of de avonduren. En heb je door je tentamens even geen tijd om te werken? No worries, dan reageer je gewoon even niet op shifts. Bij Youbahn ben jij aan zet!

Administratie vacatures via Youbahn

Op zoek naar flexibel werk bij jou in de buurt? Ga aan de slag via Youbahn! Naast wekelijks salaris, ontvang je bij ons vakantiegeld en bouw je netjes pensioen op. En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kan je lekker geld verdienen waar en wanneer jij wil. Direct administratie vacatures vinden? Maak nu een account aan op Youbahn en ga aan de slag.

Maak nu een account aan

Op zoek naar administratief personeel?

Ben jij juist op zoek naar flexibel administratief personeel? Meld je dan aan als opdrachtgever! Als opdrachtgever bij Youbahn plaats je eenvoudig beschikbare shifts en kies je vervolgens zelf de ideale kandidaat. Zo bepaal je altijd zelf wie er voor jou komt werken én voor welk uurloon. En ben je tevreden over een Youbahner? Dan kan je hem of haar uitnodigen voor je flexpool. Zo beschik je altijd over goed en flexibel personeel.

Alles goed geregeld

Wanneer je je aanmeldt als opdrachtgever bij Youbahn, dan nemen wij de uitbetaling van gewerkte uren en vakantiegeld voor onze rekening. Ook de opbouw van pensioen regelen wij. Zo hou jij meer tijd over. Direct flexibel administratief personeel vinden? Meld je nu aan als opdrachtgever.

Meld je nu aan als opdrachtgever